perjantai 15. huhtikuuta 2011

Aurinkovoimaa

Kun bongasin tämän ohjeen Knittyn uusimmasta numerosta, se oli ihan pakko saada hetimiten puikoille. Varsinkin kun lanka oli jo odottamassa oikeanlaista ohjetta.

Lankana Austermann Step Classic, jota kului 4,5:n puikoilla semmoiset 110g. Aivan ihana lanka! Kilpailee suvereenisti ykköspaikasta Fabelin kanssa.
Huivin mitat 60cm keskeltä ja siipiväli 150cm.

Ohjeesta poiketen tein aloituksen erilailla, kun halusin sen näyttävän samanlaiselta kuin ainaoikein reunus.

Miksi ihmeessä noita silmukkamerkkejä kylvetään joka paikkaan monessa ohjeessa? Ei tähän tarvinnut kuutta merkkiä, kaksi riitti vallan mainiosti erottamaan sektorit toisistaan. 

Ohje oli helppo, vain reunapitsi vei vähän enemmän aikaa ja vaati keskittymistä. Tämä syntyi muutamassa päivässä.

Tämän pingottaminen olikin sitten työn ja tuskan takana! Ja viivytti valmistumista... 
Itse ohjeesta ei löydy kuvia kokonaisesta huivista, joten muoto oli puhdas mysteeri. Eikä Ravelrystakaan löytynyt muita, jotka olisivat tämän jo tehneet.

Lopputuloksesta ei siten tullut symmetrinen, mutta anti olla. Uudelleen en ala pingottamaan, eikä tuo epäsymmetrisyys erotu huivin ollessa kaulassa. Hyvin toimii siis kaulahuivina ja pääsee ensi viikolla töihin levittämään pääsiäisen keltaista tunnelmaa työkaverien keskuuteen.

Ja heti uusia töitä puikoille... (huomaa monikko!)
Jaa miten niin tässä kuussa piti neuloa noita UFOja pois kuleksimasta??

5 kommenttia:

Angelique71 kirjoitti...

Niin hieno huivi taas! Kevätaurinkoa <3

Sama startiitti-tauti vaivaa täälläkin. Nyt täytyy varmaan sulkea netti ja yrittää saada edes joku työ valmiiksi ennen kuin taas tulee aloitettua uusi ;D

Roina kirjoitti...

Ihana pirteä pääsiäsihuivi!! :)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kaunis huivi, ihan pääsiäinen tulee mieleen!

atzalea kirjoitti...

Ihanan pirteä huivi, sanon minäkin! Aurinkoista sunnuntaita! Pitänee mennä funtsimaan lankojen ääreen, mitä minä aloittaisin...ei osaa olla jos ei ole useaa työtä pikoilla! Nyt vain kämmekkäät ja toppi, seuraavat sukat voisi aloittaa(ainakin) :-)

atzalea kirjoitti...

siis puikoilla...kirjoitusvirheitä edellisessä... :-)