tiistai 31. toukokuuta 2011

Matkakuumetta


Kiirettä on pitänyt viime päivinä, ei edes blogia ehdi päivittää! Tunnustuksiakin on taas sadellut, katsotaan josko ehtisin niihin paneutua jossain välissä, ehkä ensi viikonloppuna.

Neulomolaisten Tallinnan reissu lähestyy ja matkakuume senkun kasvaa vaan. Näkkärin heittämään hyväntekeväisyyshaasteeseen vastaan tällaisella kasalla:


Etiopianutut ja junasukat ovat omaa tuotantoa. Nutut ovat Woolia ja sukat Woolia sekä Nalle kukkaketoa. Kirjava sukkakimara on neuloosin puraiseman äitini tuotoksia.

Reissuarvontaan tekemäni ylläri pysyköön vielä yllärinä pari päivää, paljastettakoon se myöhemmin. Lisäksi puikoilla on lahjaprojekti, josta ei voi raportoida kuin vasta loppukesästä.

Mutta jotain valmista kuitenkin, ikuisuusprojektiksi melkein ufoutuneet säärystimet ovat vihdoin ja viimein valmiit! Drops Fabel väri soft chocolate ei miellyttänyt omaa värisilmää lopulta laisinkaan ja tuhosin muutaman kerän ylipitkiin säärystimiin. 2,5:n puikoilla 2o 2n toistoa tuskastuttavan pitkään ja lankaa kului 155g. Yläreunaan tein kuminauhalle reikäkujan valmiiksi odottamaan säärystimien lörpsähtämistä.

Jälkeenpäin ajatellen olisi ehkä kannattanut tehdä kaksinkertaisesta langasta niin olisivat valmistuneet nopeammin...
Nyt takaisin ostoslistaa viilailemaan!

1 kommentti:

Angelique kirjoitti...

Jep, matkakuumetta liikkeellä täälläkin! Kaikki vaan on vielä vaiheessa; ostoslistaa olisi varmasti syytä viilata (jotta välttyisi suunnittelemattomilta heräteostoilta), Näkkärin haasteeseen ajattelin paneutua matkan aikana (olkoon se KYH-projekti no 2) ja ylläri on sekin vielä ajatuksen asteella (KYH No 1?). Mutta ehkä se tästä....