lauantai 4. helmikuuta 2012

Uusi aluevaltaus vaiko hetkellinen mielenhäiriö??

Kovat pakkaset ovat aiheuttaneet melkoista hengenahdistusta viime päivinä. Hapenpuute näyttää aiheuttavan myös sangen erikoista käytöstä, etenkin tänään.

Poikkesimme Angeliquen kanssa hakemassa liput Queen-musikaaliin ja jotenkin vain kahvikupposen (ja herkullisen mangokakun) äärestä päädyimme lopulta Eurokankaaseen jämälaareja tonkimaan hieman ennen sulkemisaikaa. Ja lopputulos on tässä:

Ihana hedelmäkangas vain alkoi kuiskutella minulle sangen äänekkäästi. Siis minulle, joka en juuri ompelukonetta käytä. Hapenpuutteen aiheuttama hetkellinen mielenhäiriö siis??
Mukaan tarttui myös pikkupala ruudullista puuvillaa pussukan vuorikankaaksi. Sille on sentään ollut tarvetta, mutta en vain ole saanut aikaiseksi käydä sitä etsimässä.

Vielä en suostu luopumaan keittiön joulutonttuverhoista, mutta lähempänä huhtikuuta voisin nähdä tämän uuden kankaan koristamassa keittiötäni verhojen muodossa. Angelique osti myös palan samaista kangasta, joten veikkaanpa että hän saa verhot aiemmin valmiiksi kuin minä. Mutta aion ainakin yrittää! On se kumma jos ei yksiä verhoja saa ommeltua, etenkin kun käsityönumero koulussa oli aina 10...

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

hih,minä taas yritän harjoitella ompelemaan ja paljon olisi kaavoja, joita haluaisin kokeilla..Mutta en ennätä..

Angelique71 kirjoitti...

Yksi mielenhäiriö lisää pakkoneuloosin, hamstroosin ja satunnaisen purkoosin lisäksi. SInulla sentään pysyi kohtuudessa nuo ostokset, minulla oli karata lapasesta pahasti ja vain Eurokankaan sulkemisaika pelasti ;). Kiitokset kivasta parituntisesta!