sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tilannekatsaus

Suurin osa Wollmeisefanaatikoista taitaa kuulua kastiin jatkuva varaston kasvatus ja värivalikoiman laajennus. Johon liittyy tietysti ajoittainen vyyhtien silittely hokien "My precioussssssss". Upeiden lankojen hamstraaminen pelkästä hamstraamisen ilosta on välillä niin mukavaa, mutta yleisestä (?) kaavasta poiketen minä myös neulon saaliistani!

Huomattuani, että kesäkuun tuotokset uhkaavat jäädä melkoisen pieniksi (grammoissa tällä hetkellä huimat 86g!), päätin hieman esitellä mitä kaikkea on työn alla. Keskeneräisistä projekteista suurin osa on tällä hetkellä niin isoa kaliiberia ettei valmista hetkeen sitten synnykään. Varsinkaan kun ei kerralla keskity yhden loppuun saattamiseen vaan tekee hieman aina jokaista... Heh.
Kas tässä keskeneräisten kasa tällä hetkellä, aamuauringossa ja rahin päälle kasattuna:

Nuvem Wollmeisen pitsilangasta, New Wave Cardigan Wollmeise Twin:stä, Dominotakki Fabelista, Harppusukat (testineule) Fabelista, pitkäaikaisprojektin eli Jämäsukkispeiton paloja sukkalankojen jämistä on koossa jo reilut 70kpl ja kaiken muun alla vielä iänikuinen Ten stitch blanket, joka kyllä etenee mutta tässä vaiheessa jo varsin hitaasti. Kolmas vyyhti sentään jo menossa.

Hmm. Kuvasta voi myös päätellä suosikkilankani.

Kunhan nämä kaikki joskus valmistuvat niin sitten miinuksia tulla ropisee oikein urakalla. Dominotakkiinkin pitäisi upota yli kilon verran Fabelia. Eipä tässä tämän kummempia kuulumisia, joten taidanpa jatkaa neulomista.

2 kommenttia:

Neule-Kirppu kirjoitti...

Taitaapa olla samat suosikit kuin minullakin;)

Virpi kirjoitti...

No just joo, tostahan puuttuu sun keskeneräset ristipistot....!

Ihania värejä. kuka kumma on kantanu mun lankavaraston täyteen tumman sinistä??? Kuola valuen katon noita sun tekeleitä...

Tosta sun viherryksestä, oonhan mä sen aikasemminki pistäny merkille, mutta alan huolestua kun se ei yhtään helpota. Ajattelin, et se olis vaan jotain ohimenevää...