torstai 12. heinäkuuta 2012

The Oncoming Storm

You know what they call me in the ancient legends of the Dalek homeworld? 
The Oncoming Storm.

Niin että mistä minä taas höpäjän? No tästä tietysti!

Löydettyäni ohjeen Ravelrysta tiesin tekeväni nämä vain ja ainoastaan Wollmeisesta. Sopiva väriyhdistelmäkin oli heti mielessä ja sen metsästämiseen ei kauaa aikaa tuhraantunut. Projektin aloittaminen sen sijaan pääsi hieman venähtämään. Kuvausapu huitelee matkoilla, joten joudutte tyytymään taas näihin yhdellä kädellä näpsittyihin mitä sattuu kuviin.

Puikot 3,25, aloitus 42 silmukalla kuten ohjeessa, mutta 3s lisäys kirjoneuleosuuteen. Juu-u. Kun on kunnon lanka käytössä, onnistuu se kirjoneule meikäläiseltäkin! Mitä nyt tuppas langat olemaan välillä vähän kierteillä kun tein molemmat yhtä aikaa, kahdelta kerältä magic loopilla ja kirjoneuleosuuden tasona. Heh. Maanantain neuletapaamisessa muut taas hekottelivat että mulla on lehmän hermot... So not true!

Lankana Wollmeise Twin, kulutus yhteensä 45 grammaa. Värit Tollkirsche (17 grammaa) ja WD Meilenstein (28 grammaa). Peukalot sävelsin lopuksi omasta päästä. Näistä tuli ihanat eikä näitä malta käsistään pois ottaa! Lankaakin jäi, joten voi olla että teen joskus toisetkin.

EXTERMINATE!

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ai kun on mukavat värit! On niin yhteensopivat :)

Angelique71 kirjoitti...

Jään odottamaan perhepotrettia Wollmeisekokoelmastasi ;)