perjantai 7. syyskuuta 2012

Autumn affection

Yksi vuoden suosituimmista huivimalleista on odottanut vuoroaan työjonossani aika pitkään. Johtuen pääasiassa siitä, etten osannut millään päättää sopivaa väriyhdistelmää. Tähän syksyiseen comboon päädyin lopulta viime hetkillä ennen aloitusta ajatuksena saada lempivuodenaikani sävyjä ylle. Huivihan on Veera Välimäen Color Affection.
The shawl turned out smaller than expected: 170cm x 40cm, project page
Lankana Wollmeise Pure (100% merino) värisävyissä WD Magnolie dark, WD Tandoori Masala ja Safran. Tarkemmat speksit löytyvät projektisivultani, mutta kokonaislangankulutus oli 241 grammaa. 4,0:n puikoilla siipiväliksi tuli vaivaiset 170 cm ja korkeutta huiville n. 40cm. Huivi jäi siis yllättävän pieneksi odotuksiin nähden, mutta ihan jees silti. Huomaan jo kaipaavani kunnon lumihankea, jossa huivien kuvaaminen onnistuisi huomattavasti mukavammin kuin olkkarin matolla.
My autumn colours: Wollmeise Pure WD Magnolie dark, WD Tandoori Masala and Safran
Despite the additional yarnover between the two side stitches on both sides, the other end curves quite a bit.
Ylimääräisestä langankierrosta kahden reunasilmukan välissä huolimatta huivin toinen laita jäi kippuraiseksi. Sitten kun vielä keksisi miten tämän kietoisi ylle??
Any idea how you´re supposed to wrap this around you?
Huivi on muuten jo 12:s tänä vuonna eikä varmastikaan viimeinen. Seuraava on jo suunnitteilla.
Mukavaa viikonloppua kaikille ja messuille menijöille lankaisaa viikonloppua. Itseltä jää messut väliin tälläkin kertaa.

9 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Kaunis huivi ja kivat syksyiset värit :)

Sude kirjoitti...

Kauniisti onnistunut väritys sinun huivissasi.

Huopatossunen kirjoitti...

Kaunis huivi, tuokin :)

Kohta pitää ottaa valokuvat vain viikonloppuna, kun kaikki edes vähän valoisa aika menee töissä. Tai jos rupeaisinkin kuvaamaan työpaikan pihalla. Kai se siinä samassa menisi kuin teekkareiden toilauksetkin :D

Neule-Kirppu kirjoitti...

Ihanat värit huivissasi!

Virpi kirjoitti...

jahas, nyt mäkin mistä mallista sä oon puhunu pitkin vuotta... Ihan hassunhauska malli, värit on kyllä hyvät. Mut sitä mä en ymmärrä kuin sä saat virkkauslangan säikeiseksi. mulla ei oo mitään ongelmaa sen kanssa, oikein on mukava virkata. Jos vaan osais virkata oikein. P.S. enää viimeset kulkuset puuttuu mun pitsiliinastani...

TeSa kirjoitti...

Onpa kaunis huivi väreineen.
Itse en ihan vielä odottaisi lunta.

Suklaahiiri kirjoitti...

Oo, ihana!

Lankavakka kirjoitti...

Kivan raikkaat värit olet löytänyt! Itsekin olen tuota aloittanut, mutten päässyt edes yksivärisen osan loppuun saakka, kun tylsistyin totaalisesti... En ymmärrä miten kykynen neulomaan noin pitkästi ainaoikeaa, mutta kuitenkin tahtoisin tuon saada tehdyksi. Ehkä täytyy ottaa joku kirja ja pitkästi sinniä neulomiskaveriksi. ;)

KristiinaS kirjoitti...

Aikas jännä huivi.
Huh, olipas paljon luettavaa ja katsottavaa kesän ajalta. Kaikenlaista kivaa oot tehny ja nähny, tosin sormijuttu ei ollu kiva. Toivottavasti se on parantunut kunnolla.
Hyvää syksyä ja tapaamisiin!