keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Koolausta ja kohellusta

Kuten lupailin jo aiemmin, kas tässä koolauksen lopputulos. Neljä vyyhdillistä vintage-veikkaa sai eilen uuden värin ja vain yksi sormistani palovamman. Ei siis kovin huono lopputulos. Samalla sain tuhottua pois Kool-aid-varastoni.
Vasemmalta oikealle: Strawberry, Lemon-Lime&Mango (alkuun Pina-Pineapple), Black Cherry sekä Berry Blue.
Hailakan vaaleansiniseen ei väri tarttunutkaan ihan oletetusti. Yritin ensin tehdä yhdestä vyyhdistä keltaista Pina-Pineapplen avulla ja lopputulos muistutti lähinnä kulahtanutta likaisen keltaista sekasotkua. Apuun tuli Mango, joka olisi pitänyt ottaa heti käyttöön ja säästää "ananakset" vaikka Fabeleita varten. No jaa, se on myöhäistä nyt. Toinen puoli vyyhdistä sai sitten Lemon-Lime-käsittelyn.

Strawberry ja Berry Blue puolestaan iskivät kuin häkä ja väri tarttui mainiosti. Black Cherry hurmasi tuoksullaan, mutta ei tarttuvuudellaan. Langasta tuli aavistuksen hailakka, mutta selkeästi kuitenkin punertavan liila. Lopputuloksena kuitenkin iloinen värikavalkadi, joilla sopii vaikka raidoittaa jäljelle jääneitä vaaleansinisiä. Suunnitteilla on ainakin sukkia ja lapasia. Nyt vain tarvittaisiin vielä sitä aikaa neuloa...

2 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Kauniita värejä. Mullakin on ollut kuusi vuotta Kool aideja kaapissa ja kertaakaan en ole niitä vielä käyttänyt!

Huopatossunen kirjoitti...

Tulipa kivoja värejä :) Ja selvisit aika vähillä vammoilla ;)