lauantai 21. syyskuuta 2013

Tähän on tultu

Neuleharput viettivät hulvattoman lauantain Tallinnassa. Kymmenen hengen porukalla olimme varsin hyvin edustettuna ja ääntä meistä ainakin lähti ihan kiitettävästi. Karnaluksista tietenkin aloitettiin ja käytiin perinteisesti myös Liann Longadissa ja Sadamarketissa. Jotain outoa meille on kuitenkin tapahtunut, sillä matkan ostoskuningattaret toivat vain 1,6kg lankaa kumpainenkin, suurin osa reippaasti alle tuon määrän ja allekirjoittaneen ostokset Karnasta oli aika lailla tässä:

Saksien lisäksi ostin itselleni chilisuklaata ja siinä se sitten olikin. Uskokaa tai älkää. Toimin kuriirina ja lankaa sekä tarvikkeita ostin siis toiseen osoitteeseen meneväksi sekä ison lastin kissanruokia, mutta enpä ole ennen näin halvalla selvinnyt ulos Karnaluksista saati Tallinnasta ylipäätään. Outoa. Mutta pääasia, että meillä oli ihan hulvattoman hauskaa.

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Hah, hienosti tehty ja kyll mä uskon, ett vähitellen muutkin pääsee sieltä vähemmillä ostoksilla. Kaikkeen tottuu;)
Tallinna siintelee mullakin mielessä, pitkästä aikaa olis kiva piipahtaa vaikk mitään en tarvi.
Hyvää syksyä Sinulle.

hoo kirjoitti...

Kyllä se on menoa nyt, kun mennään Tallinnaan hamstraamaan sukkahousuja ja laivaan (oikeaan) yli tunti ennen lähtöä. Pelottavaa.

Sude kirjoitti...

Onkohan joku pahakin pöpö päässyt iskemään =D Vaikka eipä silti, olen minäkin nykyään päässyt kirppareilta hengissä ulos, vaikken mitään ole ostanutkaan.