perjantai 29. huhtikuuta 2016

Lontoo, kosmiset sukat ja postiviikko


Viime viikonloppu tuli vietettyä Lontoossa. Matkan teemana oli Sherlock Holmes. Käytiin museossa 221b Baker Streetillä fiilistelemässä ja tietty myös Speedy's Café:ssa syömässä. Olipas pikkuruinen paikka! Matkamuistoja tarttui myös mukaan. Matkamuistona toin mukanani myös oikein mukavan kevätflunssan, jota parantelen parhaillaan, mutta itse reissu oli tosi onnistunut. Kuvasaastetta, olkaapa hyvät.
Matkaneuleena oli sukat Wollmeise Twin:stä. 2,5mm:n pyöröillä looppailin ja nämä melkein valmistuivat jo matkan aikana. Väri on Xaverl und Rosi ja sitä meni näihin 115 grammaa. Kuva on huono pikaräpsy kännykällä, pahoittelen.


Ja pitihän sitä tietty käydä myös lankakaupassa. Olin jo etukäteen tutkaillut Loop:n tarjontaa ja tehnyt ostoslistaa neulesuunnitelmat mielessä. No, uusiksihan ne meni. Lankaa ja kaikkea ihanaa kahdessa kerroksessa, eihän sieltä meinannut pois päästä! Lisäksi puodinpitäjä oli todella mukava.

Onneksi viereisen kahvilan wifi ylti myös Loop:n puolelle, joten saatoin surffata Ravelryssa samalla kun mietin ostoslistaani uusiksi. Mukaan lähti Ravellon verran Madelinetosh Merino Light:a sekä lankaa pariin pipoon ja yhteen huiviin. Olen tyytyväinen. Ja haluan tuonne takaisin! Sain leimakortinkin... :D
Ja jotta lankavarasto ei vahingossakaan pääsisi pienenemään liikaa, posti toi viikolla tällaisen ihanuuden. Lanka on A Homespun Housen uutta Soft Sock:a ja väri on herkullinen Tooty Fruity. Nam. Tästä taitaa tulla Fine and Dandy sukat. Ja mukana oli myös pari kissadonitsia, jotka ovat kerroslaskureita.
Eikä siinä vielä kaikki. Liityin Instagrammiin ja menin sitten voittamaan ensimmäisessä Giveaway-kisassa, johon osallistuin. Olen äimänä vieläkin. Kettle Yarn Co:n Linda lähetti mulle tällaisen ihanan pikkuisen tarvikepussukan.

Huh mikä viikko. Kaikesta lankamäärästä huolimatta huhtikuu on ollut todella tuottoisa. Jos olotila vain sallii, seuraava huivi odottaa pingottamista. Siitä toivottavasti lähiaikoina lisää.

Ei kommentteja: