lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tallinnasta kajahtaa taas...


Ennenkuin pääsen valaisemaan otsikkoa tarkemmin, täytyy todeta edellisestä postauksesta että:

  1. Olen päätynyt siihen lopputulokseen, että suurin osa lanka-aarteesta muistuttaa hyvin paljon Floricaa. Josko ovat sitä tai sitten sen muinaista esiastetta, mene ja tiedä.
  2. Sain myös uuden idean, mitä langoista voi tehdä. Siihen liittyy virkkuukoukku ja kyseessä tulee olemaan KYJYN ulkopuolinen vain mökillä tehtävä pitkäntähtäimen projekti. Tuloksia raportoitaneen joskus tulevaisuudessa.
  3. Ja kauranjyville en ole vieläkään keksinyt mitään järjellistä selitystä. Erppuko se hiiriä ehdotteli, mutta sanoisin että hyvin epätodennäköistä.
*******************************************************************************************
Ja sitten tuohon itse otsikkoon.
Juuh, pitihän sitä taas poiketa Tallinnassa. Tällä kertaa mies oli matkaseurana ja laiva oli Baltic Princess. Ja epäileväisille on todettava: juu-u, kyllä kolmessa tunnissakin saa shoppailtua aika paljon lankaa! Jos ette usko niin:

Sain nimittäin vision yhdistellä parhaat puolet kahdesta Dropsin neuletakkiohjeesta ja siihen oli saatava tarpeeksi Aade longin Red II:sta. Sadamarkettiin siis.

Katia Bombayt hain Angelique:lle ja tuo pätkärääkätty punaliilakerä on sukkalankaa äidille. No entäs nuo huivilangat?? Mies tivasi Liann Longad:ssa, että mikset osta itselles mitään? No minähän tein työtä käskettyä ja mukaan tarttui merinovyyhtien lisäksi myös Knittari-virkkuukoukku kokoa 3,5...

Lopputulos: 1150g itselle ja 300g muihin osoitteisiin ja maaginen 20 kilon rajapyykki ylittyi kertaheitolla. Lankavaraston koko siis.

Niin ja tämä oli kolmen tunnin saldo, kun shoppailtiin muuallakin kuin vain lankakaupoissa. Mikä mahtaisi olla lopputulos, jos oltais keskitytty vain langanostamiseen?!? Lankavaraston paisuminen ei yllättävää kyllä herättänyt vieläkään lankakrapulaa. Sillä ilokseni voinen raportoida että vuodesta 2007 laatikossa pyörinyt UFO lähti ns. lentoon torstaina ja lopputuloksesta pääsen toivottavasti raportoimaan jo huomenissa.

Ai juu. Siljan uhkaavasti vanhenevia kantispisteitä riittää vielä tuhottavaksi, joten seuraava Tallinnan reissu saattaapi tulla vastaan jo elokuussa kesälomaillessa!

5 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Oi miten upean väristä tuo punainen!!!!!

Lila kirjoitti...

Oi joi, mikä kajahdus:) Melkeimpä jo kumahdus:D
Ihania lankoja olet ostanut!

Heffaklumpen kirjoitti...

Ihania lankoja! Toivottavasti tuota Red II jäi yhtään jäljelle kun ystäväni on sitä ensi viikolle minulle menossa hakemaan? iik! Se on minun lemppariväri mutta enpä ole älynnyt että vironvillasta voisi tehdä muutakin kuin huiveja...hmm...*ideat alkavat surista päässä*

Angelique kirjoitti...

Jihaa, nyt mä uskallan alkaa etsiä ohjetta tuolle Katia Bomabaylle! Ensimmäisen viime Tallinnan matkan tuliaisista sainkin juuri tikuteltua huiviksi. Kiitos jo etukäteen <3

Niin ja nappasit sitten itsellesi vyyhdin samaa vaaleansinistä huivilankaa mitä minäkin ;)

Raitalammas kirjoitti...

En ole näköjään ainoa, joka onnistuu kiitettävästi lankavarastonsa paisuttamisessa... Onneksi olkoon, olet tehnyt hyviä ostoksia.