sunnuntai 14. elokuuta 2011

Isoveli valvoo

Loma alkaa olla lopuillaan ja pitihän se päättää mallikkaasti. Vietin eilisen päivän Tallinnassa isoveljeni ja hänen avokkinsa kanssa. Tärkein kohde oli tietysti Karnaluks. Taas sain opastettua uusia ihmettelijöitä paikan päälle shoppailemaan ja me kaikki kolme löysimme sieltä yhtä sun toista mielenkiintoista.
Jep jep. Niin se vain on, ettei langantuloa voi estää.
Lankasaalis
Tällä kertaa tavoitteeni oli vihdoin ja viimein perehtyä Karnaluksin muuhun antiin, eikä vain pelkkiin lankoihin. Ja hyvä niin, sillä varastossa oli jälleen kerran puutteita. En löytänyt kaikkia etsimiäni lankoja taaskaan. Mm. Austermannin Creativ&Filziä ei ole enää lainkaan valikoimassa, eikä sitä ilmeisesti hetkeen tulekaan. Höh. Mutta jotain sentään, pehmoista Extra merinoa ja ihanaista Regia Silkiä. Red Heartin pehmoista sukkalankaa otin kokeeksi, se kokee jossain vaiheessa Kool aid-käsittelyn. Aade longin 6/2-vahvuinen tarttui mukaan Sadamarketista. Herkullinen Anthon Bergin tumma suklaa löytyy puolestaan Eckerölinen valikoimista.

Työvälineitä tarttuikin sitten matkaan yhtä sun toista. Mukana oli myös pitkä lista neulomotuttavilta, joskaan ihan kaikkia toiveita en pystynyt toteuttamaan. Cloverin Soft touch-virkkuukoukut ovat näköjään kovassa huudossa, sillä niitä ei ollut taaskaan jäljellä kuin muutamaa hassua kokoa.
Työvälineet, omat ja tilatut
Löysin myös ihania nappeja. Olisihan nuo varmasti löytyneet jo aiemmillakin vierailuilla, ellei olisi ollut niin lankahuumassa... Tässä vielä lähikuva noista napeista, ovat kuin jalokiviä.
Nappisaalis
Lankasaalis oli lopulta varsin vaatimaton, 768 g.
Isoveli piti huolen, ettei mopo lähtenyt käsistä.
Mukava reissu, vaikka kantapäät ovatkin pahasti rakoilla. Compeedista huolimatta. Taisi tulla ulkoilmamyrkytys, sillä tänään on ihan veto veks. Päiväunet onneksi hieman helpottivat oloa, josko nyt jaksaisi viimein myös hieman neuloa.
Eikä muuten hetkeen tee mieli ostaa lankaa, taisi tulla viimein lankayliannostus? Kauankohan se kestää??

5 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Ihanan saaliin olet löytänyt ja ole huoletta, kyllä se yliannostus-tunne menee hetkessä ohi :D

Roina kirjoitti...

Ihania ostoksia, kade olen!

Angelique kirjoitti...

Hih, ei Tallinnanmatkaa ilman lankaa :). Onneksi olet niin tehokas neuloja, että saat tuon varmasti kulumaankin. Kiitokset myös tunnustuksesta!

Zelda kirjoitti...

Ihania tuomisia sinulla:)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Komean saaliin olet löytänyt:)