lauantai 10. syyskuuta 2011

1550 grammaa

Jaa että mikä ihmeen 1550g?? No pitäähän sitä blogin olla nimensä veroinen!
Lankaa tietysti.

Käväisin tänään kaksilla messuilla ja tätä ei kyllä kukaan usko: alitin budjettini! Lompakkoon jäi vielä rahaa. Ennenkuulumatonta.

Ensin saalis Wanhan Sataman kädentaitomessuilta, missä oli varsin mukavat tarjoushinnat mm. Dropsin langoilla. Ja löytyi myös ihana kirjakin Hobboksilta.
Yhteissaalis Poppelista, Kujeesta, Tikatasta ja Priimasta
Myös varjomessuilla poikkesin ja onneksi rahat alkoivat olla jo vähissä sinne mennessä. Muutoin olisin varmaan ostanut Ilun koko varaston tyhjäksi... Voi sitä valinnan vaikeutta! Näihin oli tyytyminen:
Handun kashmirsukkis ja perussukkikset
Tuo keskimmäinen sukkis on muuten kaunis metsänvihreä, ei harmaa kuten kuvasta voisi luulla.
Kuvat puhukoot puolestaan. Toteanpa vain, että 14 ostetun lankakilon raja tänä vuonna on enää 2 gramman päässä. Ja vuotta on vielä jäljellä. Yes, I know. I have a problem.

Ja Kyjy-tilanteesta sen verran että ostin eilen uuden puhelimen ja sen kanssa näprääminen (lue: Angry Birds) on syönyt kaiken neulonta-ajan. Ihan hyviä kuvia tuo HTC myös näyttää ottavan. Tällä menolla aikataulu alkaa mättää hyvin nopeasti.

edit. Tarkistuspunnitusten jälkeen tuohon 14kg:n rajaan onkin vielä 14 grammaa matkaa! Heh. Mutta tuossa luvussahan on mukana myös lahjuksina saadut langat, ihan kaikkea en ole itse ostanut.

12 kommenttia:

Raitalammas kirjoitti...

Ei hullumpi saalis! Lohduttavaa, että muillakin tuota lankaa tuppaa tulemaan ovista ja ikkunoista...

Virpi kirjoitti...

Just jotain tällästä ajattelinkin täältä löytyvän... Jätän ihan suosiolla varjomessut väliin, muuten olen loppuvuonna kirkkaasti plussan puolella kokonaissaldon kanssa...

Roina kirjoitti...

Oooh, mikä jätti saalis. Minä ostin nyt vain vaivaiset 350g! :o Satsasin kyllä tällä kertaa vähän ihkumpiin lankoihin ja vakava rahanpuutekkin vaivasi. Kaikkea ihanaa silti löysin, niin tulee varmaan jossain vaiheessa tehtyä nettitilaus tai pari ;D

Zelda kirjoitti...

Olisinpa päässyt minäkin. Tänä vuonna vaan tähtäin on tuolla Treen messuilla:) Ihania löytöjä teit.

Heffaklumpen kirjoitti...

Ihania värejä ja lankoja! Nuo varjomessut olivat varmasti myös kivat. Kyllä sinulla taitaa kuluttettujakin lankakiloja olla tälle vuodelle jo aika paljon? :)

Lila kirjoitti...

Ihania lankoja olet ostanut :)

Angelique kirjoitti...

Grr, blogger syö taas kommentteja... Mutta siis olen tyytyväinen, etten päässyt messuille. Tällä neulomustahdilla ei passaa ostaa yhtään lisää lankaa.

notto kirjoitti...

Oi mitä lankoja. Ja meinasin kans sanoa, että kyllä sä varmaan aika hyvin oot tänä vuonna lankaa kuluttanutkin :)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Upea lanka saalis! Pitäähän sitä neulojalla lankoja olla ettei pääse loppumaan:)

Pirjo kirjoitti...

Hei, testaan tuleeko tämä perille.

pirjol kirjoitti...

Äskeinen testausviesti Neulomon pirjol

Sansui kirjoitti...

Toi handun pinkki... NAM!