lauantai 24. syyskuuta 2011

Räpylänlämmittimet

Neuleharpuilla on hajua aiheesta, johon otsikko viittaa. Taannoin valittelin suonenvetoprobleemia uidessa ja harppumiitingissä valittelin kun en voi uida villasukat jalassa... Ongelman ratkaisi ne ostamani uintisukat.
Uintisukat
Oudolta näyttävät ja tuntuu kuin olis ilmapallot vetäissyt jalkaan, mutta nehän toimii!
Tänä aamuna uidessa manasin jälleen kerran, miksi jotkut naisimmeiset uivat ensin hajuvedessä ja lähtevät sitten uimahalliin?!? Onko heillä tavoitteena saada allergiset uimarit hukkumaan hajuvesilöyhkän aiheuttaman hengenahdistuksen seurauksena??!? ARGH.

Jotta ei ihan menisi aiheesta kukkaruukkuun tällä kertaa, niin onhan mulla jotain esiteltävääkin. Nimittäin KYJY#22 valmistui juuri. Ja varsin mainiot räpylänlämmittimet ne on nämäkin.
KYJY#22 Pitsipolvarit
Työkaveritkin ihmettelivät miten mä nyt näin karkeaa lankaa yhtäkkiä neulon, mutta 7 veikka on kuitenkin siitä kiva että siitä syntyy vauhdilla valmista ja tulee samalla mukavasti miinuksia. 4,0:n pyöröllä, kärjestä ja magic loopina nämä söivät lankaa 232g ja pääsevät käyttöön heti ensi yöksi. Vielä epäselvä lähikuva kuviosta, joka on valepalmikkoa:

Enää kolme (3!!) KYJYä pyörii keskeneräisinä nurkissa. Nyt pitäisi vaan jostain löytää se into niiden neulomiseen, eikä suunnitella uusia projekteja suuna päänä. Messuostokset nimittäin huhuilevat tuolta lankalaatikosta jo aika kovaäänisesti.

Ja ettei pääse unohtumaan, Bluenun:lle kiitos tunnustuksesta. Olen siihen jo vastannutkin taannoin. 

Taidanpa loikata sohvalle tuon peittoprojektin kanssa ja pitää pienen Sanctuary-maratonin.
Mukavaa lauantain jatkoa!

7 kommenttia:

Lankakeiju kirjoitti...

Kauniit räpylänlämmittimet nuo pitsipolvarit.

Roina kirjoitti...

Ihanat polvarit! Ja tuo sinun KyJy tilanne on kyllä ihan uskomaton! :o Mun pitäis neuloa ahkeraan noita omia, mutta tänään meninkin ostamaan kerän Kidettä ja aloitin siitä justiinsa pipoa.. Onneksi tosta valmistu nopeaan :)

Lila kirjoitti...

Ihanat polvarit :)
Ihan olen kateellinen KyJy tilanteestasi... Minä olen ihan epätoivoinen kun ei huvita noita omiani jatkaa olenkaan... Olenkin sitten tässä samlalla aloitellut muutamat sukat ja ne kyllä etenee ;)

Heffaklumpen kirjoitti...

Ihanat sukat! Sinä jaksat noita polvareita neuloa aina vaan :) Hyvällä mallilla on KyJyt!

Virpi kirjoitti...

Hassut uintisukat, onneksi mulla ei jalat uidessa kylmä, mut jos alkaa niin tiedän mitkä hankin! Ja niistä hajustetuista uimereista samaa mieltä. Karseeta ku porukka ei osaa peseytyä ennen altaaseen tuloa!

Mä lähinnä ihmettelen, et missä sä säilytät kaikkia noita sun sukkia.... Niitähän on valtavasti ja villasukat vie aika paljon tilaa kaapissa/laatikossa.

Rentukka kirjoitti...

Poikkesin käymään ja tulen toistekin! Terveisin Rentukka

susamaria kirjoitti...

Ekaa kertaa eksyin blogiisi ja täällä on niin paljon kaikkea ihanaa! Nuo pitsipolvisukat viehättävät minuakin :) Haaveilen neulovani tänä talvena pitkät sukat itselleni talvi-iltojen lämmikkeeksi.