tiistai 17. heinäkuuta 2012

Katastrofin aineksia

Asioita, joita EI kannata tehdä kesälomalla kohta 1: 
Älä yritä amputoida itseltäsi sormea,varsinkaan jos olet neuloja! Muutoin lopputulos on tämä:

Pilkoin tomaatteja tänään turhan innoissani ja aivan liian terävällä veitsellä. Hyvä ettei irronnut koko sormenpää. Vasemmassa etusormessa iso palkeenkieli koko kynnen sivustan matkalta. AUTS!
Ei kannata kysyä miksi, rähmäräpylältä onnistuu ihan mikä vaan. Onneksi en leikannut koko palaa irti vaan jäi palkeenkieleksi. Ei muuta kuin tykyttävä sormi pakettiin ja salaattiainesten pilkkomista jatkamaan. Pikkasen haittaa neulomista ja kymmensormijärjestelmäkin on aavistuksen hukassa. Sanoisinko että oh crap.

***********

Noh, kaikkea muuta kuin aiheeseen liittyen kerronpa lisää viime sunnuntaista. Vietin viime sunnuntain siis ristipistoillen kisujen luona, jotka söpöilivät taas niin urakalla etten saanut edes kunnon kuvia. Ihan tärähtäneitä ovat, kuten kuvaajakin (lue postauksen alku uudelleen, jos yhtään epäilyttää).

Ei siinä vielä mitä. Luigi oli leiponut siskolleen gluteenittomia mokkapaloja ja Pingu oli puolestaan väkertänyt tällaiset ihanuudet synttärilahjaksi. Synttärithän oli ja meni jo aika päivää sitten, mutta lahjojen tulo ei näytä loppuvan. No, AB-pelikortit rasiassa taisi olla Luigin idea. Kortit päätyvät kokoelmaani kartuttamaan ja rasialle taitaa löytyä ihan muuta käyttöä. Kiitos vielä kerran!

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Oi oi oi.. On kivulias, tiedän tunteen: http://reddragonknitting.blogspot.fi/2011/09/pieni-piristys-tapaturma.html

Ja itsellä vielä oli pitkään ja mulla ei ole edes tunto palannut sormenpäähän ja eivät saaneet verenvuotoa tyrehtymään ensiavussa =/. Mutta pitkään oli kipeä.

Pikaista paranemista!

Simpura kirjoitti...

Voi voi, nuo ne ovat neulojalle harmillisia juttuja, pikaista parantumista toivottelen minäkin.

Mammu kirjoitti...

Auh. Mä onnistuin kerran leikkaamaan leivän sijaan kaksi (2!!) sormea niin pahasti, että toiseen laitettiin tikkejäkin. Toiseenkin lääkäri pohti laittamista, mutta kielsin. Silloin en vielä ollut näin addiktoitunut neuloja niin ei häirinnyt harrastusta.

Zelda kirjoitti...

Kauhistus sentään mitä olet toheltanut:) Tsemppiä, että paranee nopeasti ja kunnolla.

Angelique71 kirjoitti...

Hmm. Kuvassa kovasti tutunoloinen pöytäliina ;)
Pikaista paranemisia sormelle! Älä päästä tulehtumaan.

Virpi kirjoitti...

Auts! Komppaan edellisiä, toivottavasti ei tulehdu. Tolla sormella on paha myös pistellä eikä uimisestakaan oikein tule mitään. Toivon räpylän pikaista paranemista ja katsos, tutunnäköistä kangasta tosiaan, mulla taitaa olla sellanenn ihana pussukka tosta kankaasta ommeltuna...