tiistai 5. maaliskuuta 2013

Reippailupäivä Tallinnassa

Mitä olisi talviloma ilman päiväreissua Tallinnaan? Enhän ole Tallinnaan tänä vuonna vielä ehtinytkään.
Painelin aamulla Tallinkin kyydissä lahden yli reppu tyhjänä (matkaneuletta lukuunottamatta) ja palasin tuossa reilu tunti sitten reppu täpötäynnä. No, puolet ostoksista oli tuliaiskarkkeja laivalta, mutta ei sentään kaikki.

Karnaluksissa olivat hieman vaihtaneet joidenkin lankojen sijaintia. Hieman piti pyöriä ja tutkailla missä mikäkin nykyään on. Mukaan tarttui yhtä sun toista, sillä toimin samalla kuriirina muutamalle kaverille. Mukaan tarttui myös pitkästä aikaa lankaa. Kolme kerää Step Classicia, joista jompikumpi väreistä päätyy pääväriksi Dreambirdiin. Liukuvärjätty projektista vielä uupuu, enkä löytänyt sopivaa edes Liann Longadista. Harmi. Pitänee tehdä keikka Priimaan tai Lankamaailmaan joku päivä. 
Sen kerran kun jätän kuitin tarkastamisen myöhemmäksi, huomaan että kassa laskutti minulta kuudesta helmipussista, vaikka ostin niitä vain viisi. Höh. No ei tuosta onneksi tullut euroa isompaa lovea lompakkoon. Ja kuten näkyy, en selvinnyt taaskaan ulos ilman ristipistoja. On se kumma!
Karnassa olivat saaneet viimein muovikasseja omalla logolla. Edistystä.

Ja vajaassa neljässä tunnissa mukaan ehti tarttua myös hieman suklaata. Tulipa oikea sokerihumalaisen tärähtänyt kuva, mutta tuosta espressosuklaasta selvästi näkee että jäljellä on enää aikalailla vain kuoret. Oli hieman liian hyvää...mutta varsin ansaittua. Askelmittarissa on askeleita reippaasti päälle 14 000 tälle päivälle, joten kaloreita on kulutettu ihan mukavasti.

2 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Espresso suklaa On Hyvää, ei sitä levyä voi kesken jättää vaan on syötävä ja lisää saatava ens kerralla.
Huikea malli se tuleva huivisi, wau.
Jep, tuo Karnan oma kassi ei haise, se vanha harmaa oli jotenkin kummallinen.
Kiitettävä askelmäärä. Mä meen sitt parin viikon päästä Lilan kanssa.

Virpi kirjoitti...

Oih, ihania kirjanmerkkejä löysit, Karnastako? Hyvä reissu sulla ollu, selvästikin, pääsit kunnolla shoppailun makuun!