perjantai 2. maaliskuuta 2012

Rankka viikko

Viikko on mennyt pitkälti sairastaessa eikä neulontarintamalla ole ihmeitä tapahtunut. Yhden pikkujutun sain näperreltyä valmiiksi, mutta sitä ei voi vielä esitellä. Ehkäpä sitten loppukuusta... Eilinen neuleharppujen tapaaminen onneksi pelasti viikon ja paransi oloa sekä mielentilaa huomattavasti. Kiitos kamut!

Kuluvan vuoden ensimmäinen sukkapari valmistui vihdoin ja viimein tällä viikolla. Kuolasin koko tammikuun Fiinaneuleessa tarjouksessa olleen Regian uutuuden Random Stripen perään, mutta ostolakon vuoksi pääsin ostamaan sitä vasta helmikuun puolella ja tietty normaalihintaan...
Niinpä niin.

Ihanainen väri Sizzle muotoutui vauhdilla polvisukiksi päästyään lopulta puikoille. 2,5:n pyöröllä, kärjestä ja magic loopina tietysti. Lankaa meni yllättäen vähemmän kuin polvareihini tähän asti, vain 145g. Lankaa siis jäi vielä ja ehkä juuri ja juuri nilkkasukkien verran. Hmm.
Aloitin heti perään uudet polvisukat ja jälleen kerran Regiasta. Tällä kertaa violetinsävyisestä Jazz Colorista. Taisin päästä vauhtiin taas näiden sukkien kanssa?

Lisäksi viimeinen ja toistaiseksi ainokainen ufoni on päässyt taas takaisin puikoille. Vuoden 2010 mysteerihuivi eli Mandala II etenee viimeinkin. Hitaasti, mutta varmasti tikuttelen neloskaaviota eteenpäin. Vaatii melkoisesti keskittymistä. Toiveena olisi saada se valmiiksi ja kuvauskuntoon vielä kun on tuota lunta tuolla ulkona. Tummanviolettia huivia kun on muutoin lähes mahdoton saada kuvattua...

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Todella kauniit sukat! Ihanan värikkäät!

Unknown kirjoitti...

Ihanat sukat, väri on niin pirteä ja keväinen.

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lotta kirjoitti...

Nätit sukat! Vekkulin väriset :).

Virpi kirjoitti...

Ilo oli meidän kaikien puolella kun nousit kuolleista ja liityit torstaina seuraamme. Keventynyt olo oli minullakin, nauraminen tekee aina hyvää.