perjantai 23. maaliskuuta 2012

Revontuli nro 7

Sainpas viimein tuon Revontuli-huivin valmiiksi ja kuvattua. Alkaa olla lumesta pulaa pihalla ja se vähä mitä pihalta löytyy ei ole enää kovin puhdasta. Sain kuitenkin suht kelvollisia kuvia aikaiseksi.

Nele ystävällisesti myi minulle tähän projektiin sopivan väristä Aade longia (blue-lila), sillä oman varastoni värivalikoima vironvillan suhteen on tällä hetkellä aika punavoittoista. Kiitos Nele!

Tämä, lajissaan seitsemäs tekemäni Revontuli, vei 5,5:n pyöröllä lankaa semmoiset 202g. Tein huiviin yhden ylimääräisen mallikerran, koska tavoitteenani oli kuluttaa kaikki lanka loppuun. Onnistuin siinä aika hyvin, sillä jäljelle jäi 10 gramman pieni pallero, jonka voisi vaikka huovuttaa? Onnistuisikohan, jos sisälle laittaisi kulkusen helisemään ja heittäisi palleron koneeseen huopumaan? Onko joku sattumoisin testannut?

Tämän pingottaminen oli työn ja tuskan takana, tai siis lähinnä siihen ryhtyminen vaati voimia ja viitseliäisyyttä. Itse pingotus oli lopulta lasten leikkiä kiitos pingotusrautojen. Ihan loistava hankinta tuo pingotussetti!

Huivista tuli varsin onnistunut ja siipiväliksi mittasin huimat 176cm. Korkeus keskeltä sakaran kärkeen saakka mitattuna on n. 88cm. Kyllä tämän lahjaksi kehtaa antaa. Tässä vielä aavistuksen ylivalottunut lähikuva huivin väreistä, josta näkyy että kyllä siellä seassa sitä liilaakin on:
Vielä viikko neuleharppujen Tallinnan retkeen ja ostoslistallani lukee edelleenkin vain nappeja. Hmmm. Pitäisi varmaankin aloittaa nyt tuo ostoslistan suunnittelu, muutoin lähtee mopo käsistä ja lujaa...
Mukavaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

Enya kirjoitti...

Ihanat sävyt Revontulessasi! Minullakin yksi vironvilla odottelee huiviksi muuttumista kaapissa. Mukavaa viikonloppua!

Mammu kirjoitti...

Ihana huivi! :)

Sukka-Mari kirjoitti...

kaunis huivi!
PS. Voisitko kertoa mulle, mikä on pingotussetti? Kuulsotaa mielenkiintoiselta....

Simpura kirjoitti...

Revontuli on kyllä aina kaunis!
Muakin kiinnostaa tuo pingotussetti, en ole ennen kuullutkaan.

Angelique71 kirjoitti...

Kaunis huivi! Saat laivalla selittää mulle miten tuo pingotussetti toimii.

Käypä poimimassa blogistani tunnustus!

Virpi kirjoitti...

Ihana huivi. Olet siis, ainakin jos Hesarin juttua lukee, muodin huipulla! Pingotussetistä en ole minäkään koskaan kuullut. En kyllä tiedä onko väliksikään kun teen niin harvoin huiveja. Ja nyt olis muuten kasapäin uutta puhdasta lunta, ainakin meidän pihalla....

Näppi kirjoitti...

Kaunis revontulihuivi!