sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Luigi

Tämä salainen projekti on odottanut valmiina jo lähes kuukauden päivät, mutta nyt voin siitä viimein raportoida. Vietettiin isoveljeni synttäreitä eilen muutaman päivän etuajassa ja lahja herätti melkoista hilpeyttä. Tähän liittyy pieni inside joke, josta ei sen enempää. Kuvat ovat aavistuksen samean puoleisia, oliskohan aika puhdistaa kännykameran linssi?? Pitemmittä löpinöittä, saanko esitellä, Luigi:

Virkkasin 3,5:n koukulla erinäisistä sukkalangan jämistä (7 veikka, Sisu yms.) Luigin, ohje löytyy ilmaiseksi Ravelrysta. Ohje oli kohtuullisen helppo ja vasta toinen englanniksi virkkaamani työ. Tein aavistuksen pidemmät kädet kuin ohjeessa ja ohjeesta poiketen tein lakin merkin ja silmät virkkaamalla ja kirjomalla itse, en siis huovasta ja liimaamalla kuten ohjeessa. Tuli aikas näköinen, eikös? Täytteeksi tuli myös langanjämiä ja jässikälle tuli painoa 100 grammaa.


Ohjeesta olisi kannattanut poiketa myös kokoamisvaiheessa. Ohje nimittäin kehotti ensin liittämään pään kehoon ja naamavärkit kiinnitettiin viimeisenä. HIEMAN oli hankalaa parsia nenä, pulisongit ja kumppanit kiinni. Irralliseen päänuppiin niiden kiinnittäminen ihan ensimmäisenä olisi ollut huomattavasti helpompaa! Puuh. Jos joku miettii, miten vietin vappuni niin se meni aikalailla tätä kasaan kursiessa.

Nyt takaisin Stripe Studyn pariin, huivista on tulossa I_H_A_N_A!

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Aivan upea!

Simpura kirjoitti...

Vau!

Ihana Luigi :)

Kisa kirjoitti...

Suloinen Luigi :)

Lila kirjoitti...

Vautsi! Tosi hieno! Ihan on kyllä näköinen!
Ihania toukokuun lopun päiviä sinulle :)

Neulisti kirjoitti...

Aika vekkuli. :D Itsekin pakertelin juuri amigurumeja ja totesin, että ohjeista kannattaa aina poiketa sen verran, että omaa järkeä käyttäen päättää, milloin ompelee silmät sun muut kiinni työhön.

Virpi kirjoitti...

Se on hieno! Alkuperäisessä ohjeessa jos ne silmät ja muut oli liimattu kii ni sillon ne oli helpompi liittää alkuperäseen työhön. Upea langankulutus, kadehdin hieman niitä täytelangoista tulleita grammoja...