perjantai 18. toukokuuta 2012

Taas kerran Tallinnassa

Vietin tänään lomapäivääni seikkailemalla yksikseni Tallinnassa. Aamun ensimmäisellä Tallinkilla yli ja iltapäivästä takaisin. Kylläpä oli vaihteeksi virkistävää kuljeskella omalla vauhdilla ilman että joku kiljuu perässä: "Älä kävele niin nopeasti!!". Hirmuisessa vastatuulessa satamasta Karnaluksiin ja ennätysajassa. Heikompia olisi jo varmasti hirvittänyt. Sateen jäljiltä siitepölytasot olivat vielä sen verran alhaiset, että vauhtia piisas töppösissä.

Voitteko uskoa, että kävin Karnaluksissa ostamatta lankaa?!!?
Tässä päivän saalis kahveja ja suklaita lukuunottamatta:

Kuvassa on kaikki omat ja neljän eri ihmisen tilaamat kamat Karnaluksista. Ihan kaikkea ei löytynyt, mutta suurin osa kuitenkin. Ostoslista oli melkoinen. Iso kasa helmiä ja nappeja on tuossa laatikossa nätisti pakattuna. Ei siis hätää Sansui, helmiä löytyy myös sulle!
Ja taas taisi iskeä jokin hetkellinen mielenhäiriö, sillä tämä kaunokainen oli vaan ihan pakko ostaa!

Niin että Virpi, koskas me pidetään se harppujen pistoilumaraton, mä tarttisin vähän apua tän aloittamiseen??

Ja jos joku nyt suunnittelee isommalla porukalla Karnaluksiin menoa, niin ilmoittakaa hyvät ihmiset sinne etukäteen että on iso lasti shoppaajia tulossa! Ei ne siellä muuten osaa varata riittävästi henkilökuntaa paikalle! Murrr. 
Ja voi pyhä Sylvi... Bussilastillinen suomalaisia Karnassa ja muorien suurin ja upein löytö tuntui olevan Novitan Frilla ja muut röyhelöhuivilangat. Ei hyvää päivää...!!

Ja tiedoksi vielä, jos jotakuta kiinnostaa. Liann Longadissa ei ole knittarin vaihtokärkiä kuin puolen numeron välein. Ei siis neljännesvälikokoja lainkaan. Pitääne siis kuitenkin raahautua Lankamaailmaan hakemaan ne 3,75:n kärjet, jotta pääsen aloittamaan Wollmeise-takkiani.

Nyt toipumaan ulkoilmamyrkytyksestä ja syömään!

3 kommenttia:

Angelique71 kirjoitti...

Jaahas, että pistoiluja tällä kertaa :D

Täytyy katsoa ehtisinkö piipahtaa siellä Menitassa jotta saisin koukkuni. Eilen jo niitä kovasti kaipailin ;)

Virpi kirjoitti...

Ooh! Aika upean työn löysit. Aika positiivista jos olen saanut sinutkin villittyä ristipistoilun maailmaan. On varmaan pakko pitää tapaaminen... Koskas A pääsis kans mukaan? Ja Rouva Hupatossunen???

Kiitos myös tuomisista. Juuri melkein pyörryin kun luin meilisi lastini arvosta, joskohan mhtaa edes rahat riittää...?

Neule-Kirppu kirjoitti...

Blogissani odottaa sinua haaste:)