keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Northern lights are blue

Pääosin työmatkaprojektina neulomani, jo sarjassaan kahdeksas (!) Revontuli valmistui jo sunnuntaina, mutten ole ehtinyt siitä aiemmin blogata. Tässä tulee.

Aade longin uutuusväri tarttui matkaan Neuleharppujen Tallinnan reissulta ja nyt se oli oivallista, lähes aivotonta puuhastelua työreissulla. 5,5:n pyöröillä lankaa kului vain 147 grammaa, vaikka loppua kohden alkoi jo aavistuksen jännittää riittäisikö lanka. Viimeinen vaakaraita kun vie ihan tuhottomasti lankaa. Pieni nöttönen jäi jäljelle. Siipiväli on n. 160cm ja korkeus keskeltä 78cm.

Upeat on sinisen ja turkoosin sävyt, pakko myöntää. Tosin värimaailma vaan ei ole yhtään itselleni ominainen. Huivi saikin uuden onnellisen omistajan jo eilen.

Luvassa pitkä viikonloppu, jos vaikka ehtisi viimein neuloakin. Perjantaina on vuorossa pikapyrähdys loman kunniaksi Tallinnaan, siitä sitten matkaraporttia myöhemmin. Ostoslistalla ei muuten ole ollenkaan lankaa!
Ja huomasittekos, lisäsin pikakommenttiominaisuuden tänne. Vähän samaan tyyliin mitä Ravelryssa voi kommentoida keskusteluketjuissa, tosin karsin kommenttivalikoiman toistaiseksi vain kolmeen vaihtoehtoon. Niitä voipi käyttää, jos ei jaksa kirjoittaa pitempää kommenttia. Mukavaa helatorstaita, ottakaahan rennosti!

9 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Kyllä revontuli on aina kaunis, olipa väri mikä hyvänsä:)

Angelique71 kirjoitti...

Niin yksinkertainen mutta niin kaunis. Niin se vain on.

Virpi kirjoitti...

On sulla tosiaan lähteny toi wolmeisselöinti lapasesta.... Mutta sulla sentään jotain valmistuukin vaikka lankaa lappaa sisäänkin. Mulla ei tuu valmista joten ei tuu lankaakaan!

Laura kirjoitti...

Minä haluaisin itselleni juuri tuon värisen revontulihuivin. Kiva nähdä, miten värit menevät tuossa sun huivissa. Pitää itselle jostain tilata sopiva lanka ja neuloa huivi itselle. :)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kauniin värinen revontuli, just mun värit:)

Näppi kirjoitti...

Ei voi sanoa muuta ku että kaunis revontuli. Ihan niinku muutki on sanonu.

Kisa kirjoitti...

Kauniin värinen revontuli :)

Retu kirjoitti...

Kaunis revontuli. Minulla työn alla ensimmäiseni ja kakkoskaavion viimeiset rivit seuraavana vuorossa :)

Aarnilintu kirjoitti...

Aivan ihana, kesäisen meren värinen huivi! Minä kävin juuri kuvaamassa yhtä Revontulta pihalla ja huomenissa varmaan löytyy blogin puolelta kuvia. Tuo malli on kyllä paha koukuttamaan.. :)