maanantai 3. joulukuuta 2012

Magrathea!

Linnunrata-sarjani sai jatkoa.
Magrathea oli pakko saada heti puikoille, kun sain käsiini vaihdossa vyyhdin Wollmeise Purea värissä Cassis. Ohje löytyy maksullisena Ravelrysta ja sen toteutus on jo tovin odottanutkin oikeaa värisävyä. No, vyyhti on oikeastaan We´re Different-versio, mutta väliäkö hällä kun on aika lähellä oikeaa sävyä.

Malli on kaunis ja se neulotaan sivuttaissuuntaisesti, mikä loppupeleissä johti siihen että kyllästyin yhden ja saman toistoon varsin nopeasti ja projekti jäi muiden projektien jalkoihin. Valmistuminen veikin siten melkein kaksi kuukautta, mutta tässä se nyt on! 3,75:n pyöröillä kulutus oli 140 grammaa ja lopputulos epäsymmetrisyydestään huolimatta mieluinen. Huivi pääsi käyttöön heti. Ulos ilmestynyt ihana lumipeite ei tänään hirveästi auttanut kuvaamisessa, sillä aurinko oli kadonnut maisemista jo siinä vaiheessa kun pääsin tätä pihalle kuvaamaan työpäivän jälkeen, mutta eiköhän näistä jotain tolkkua saa.
 

My hitchhiker theme continues.
I just had to start my Magrathea as soon as I got my hands on a skein of Wollmeise Pure in colourway Cassis. Well, it´s actually a WD skein but it´s really close to the actual colourway. The pattern can be bought from Ravelry and it´s been waiting in my queue for ages just waiting for the perfect colour. Thank goodness for trades!

The pattern is beautiful and it´s knit sideways which makes it a bit boring in the long run. That´s why this took almost two months to make. I used 3,75 circulars and 140 grams of Wollmeise Pure WD Cassis. The end result is a bit asymmetric but lovely anyway. And it´s already in use. As you can see from the pictures, we finally got some snow but still no daylight. Crappy pictures but these´ll have to do for now.

Lopuksi totean vielä, että arvontaan ehtii vielä osallistua.

1 kommentti:

bemu kirjoitti...

Upea huivi! Otin ohjeen talteen jotta ostan sen :))
Minulla on menossa tämän tyylisten huivien kausi ja tätä en ollut huomannutkaan.
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa :)