sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Kissamainen päivä

Vietin leppoisaa sunnuntaita veljeni luona ja avokkinsa tuunasi samalla tuota mun synttäripaitaa.

Kissuudet ottivat minut ilolla vastaan, johtuikohan se jotenkin siitä herkkupussista jonka toin mukanani??

Ankkasuikaleet tekivät kauppansa turhankin hyvin. Ammattisyöppö Tryffeli oli pohjaton ja kyttäsikin lopun päivää josko herkkupussukka hyppäisi uudelleen esiin kassistani. Paras paikka tähän vahtihommaan oli tietysti mun sylissä.



Jos tämä poitsu on pohjaton kaivo, niin siskonsa Nugaa on puolestaan omalaatuinen ja seurastaan tarkka hienohelma.

Kuvan ilmeestä päätellen, jos neiti osaisi puhua, hän maukaisisi ihan selvästi: "Se kirjoitetaan sit muuten hei Nougat eikä tollai rahvaanomaisesti..."
                                    *********************************************
KYJY-rintamallakin tapahtuu:

KYJY #10 eli nilkkasukat valmistui jo toissapäivänä. Regia Silk color on ihanaa neulottavaa näin helteellä, sillä se ei hiosta yhtään samaan malliin kuin perussukkalangat. Vain väritys ei tällä kertaa hivellyt omaa silmää, mutta kyllä näihin on jo käytössä tottunut. Ovat myös ihanat jalassa!
KYJY #10 magic loop, 2,5 pyöröt ja menekki 53g
KYJY #12 onkin puhtaasti ex tempore-luomus. Orastava auringonpistos edellytti turvatoimia jatkoa ajatellen ja röyhelölaukusta yli jääneelle Drops Parisille löytyi samalla käyttöä.
Ohje on Dropsilta ja puolta ohuemmalle langalle, mutta kaikista modauksista ja sovittamisista huolimatta lippalakista tulikin omaan päähäni ihan liian iso elikäs tynnyrilätsä. Höh. Ehkä tämä mökkireuhkaksi kelpaa, ellei sitten isäntä tykästy väriin ja ota tätä omaan käyttöönsä. Epäilen...

KYJY #12 4,0 koukku, menekki 120g
Noh, ainakin tämä kutisti lankavarastoani 120 grammalla. Pointsit edes siitä.

Sain Arroyon tikuteltua tänään reissulla valmiiksi ja se on parhaillaan pingottumassa. Wollmeise-analyysiä ja kuvia huivista luvassa siis lähipäivinä.

Ei kommentteja: