lauantai 16. heinäkuuta 2011

Työtapaturma

Minä ja puuvilla emme selvästikään sovi yhteen... 3,5:n knittarikärki otti ja napsahti poikki neuloessani kolmea silmukkaa nurin yhteen. Huokaus. Tai sitten tuo kellohelmainen tunika on tuhoon tuomittu yritys alunalkujaankin??

Anyway, aika päivittää vähän tilannetta ja esitellä seuraava keskeneräisten satsi.
KYJYt 9, 13, 14 ja 15
Tunika (nro 9) joutui siis tahtomattani telakalle kunnes saan haettua uudet knittarikärjet. Höh. Onneksi viimeisin aloitettu KYJY #15 eli Layering Shrug vaikuttaa varsin mukavalta tehtävältä. Kunnes pääsen selkäosaan ja toistamaan loputtomiin mallikuviota... Ei mulla mitenkään skeptinen päivä tänään ole, eihän??
Tuosta täyty todeta vielä sen verran, että kuten kuvasta näkyy hihattimeen tulikin ylimääräinen väripilkku. Olin alunperin ajatellut tekeväni sen yksivärisenä, kun en löytänyt sopivaa kontrastiväriä Karnaluksista, mutta silmukoita luodessa apulankana toiminut valkea Bambu osoittautuikin yllättävän sopivaksi kaveriksi punaiselle ja pääsi työhön mukaan. Lankojen pehmeydessä on pientä eroa, mutta eipä tuo haittaa, raidoitusta tulee vain nuo muutamat rivit hihoihin. Saas nähdä mitä tästä lastista tulee ja koska.

2 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Kaunista on taasen tulossa! Minä muuten korjasin oman katkenneen KnitPron pikaliimalla. Se meni katki puun syyn suuntaisesti, joten sen pystyi liimaamaan hyvin. Toinen katkesi aivan metalliosan vierestä ja suuntaisesti, joten sen korjaamiseen tarvittiin jo isäni puutyö taitoja =D

Zelda kirjoitti...

Harmillinen takaisku puikkotapaturman muodossa:) Mutta upeasti olet saanut aloituksia jo tehdyksi ja olet muutenkin niiden kanssa hyvällä mallilla.