maanantai 18. heinäkuuta 2011

Paras lääke potutukseen


Jaa mikä se semmoinen on? No lanka tietysti!
Lauantaisen knittaritapaturman johdosta suuntasin tänään töiden jälkeen Fiinaneuleeseen hakemaan uudet 3,5:t ja potutusta poistamaan mukaan tarttui muutakin. Regian Hand-dye effect oli sopivasti alennuksessakin.


En osannut päättää kummasta väristä teen huivin, joten otin sitten molemmat. Huivi on se ihanuus, joka oli viimeisimmässä Modassa. Neule-Kirppu onkin jo ehtinyt tehdä siitä kauniin sinisen version. Kunhan päätän värin, toinen kerä päätyy sukiksi. Tällä hetkellä tummempi punainen on voitolla.

Olin alunperin ajatellut tehdä huivin uudesta punajuuri-Polusta, mutta Novitan chatissa tulin järkiini ja päätin ostaa laadukkaampaa kloonin sijasta. (Kiitos ertzu!) Värivalikoimakin osoittautui itselle mieluisammaksi.
Näillä eväillä jaksaa vielä 4 työpäivää ja sitten onkin viimein kesäloman aika.

9 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Lanka on kyllä hyvä lääke! ;) Minulla on juuri tota Regiaa puikoilla, varsin kiva lanka. Tuota Balloon väriä olisi suunnitelmissa joskus ostaa :)

PATTYSCHI kirjoitti...

Olá! Parabéns pelo seu blog. ADOREI
Já estou te seguindo
http://pattyschi.blogspot.com/
Aguardo sua visita

Heidi kirjoitti...

Paljonko siellä oli regian langoilla hinnat? Tuo tummempi taitaa juuri olla sellaista, jota olen kaivannut tai kaipailen viimeistään sitten, kun rupean toista pinaattitunikaa tekemään :D

Mie oon hurahtanut ompeluun, niin nyt on lankaostokset jäänyt hetkeksi taka-alalle o_O (mutta tuskin kauaa, kun en pahemmin ole ommellut)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kauniita molemmat kerät. Kiva kun sait inspiraation huivistani:) Mulla on varastossa vielä yksi kerä tuota lankaa, aattelin tehdä niistä myös sukat. Jaa, eikö Polkulanka olekaan hyvää? Kun minäkin aattelin sitä kokeilla...

Katjuksa kirjoitti...

Minullakin tuota lankaa puikoilla kyjyn merkeissä. Ja tänään posti toi knittareita... Samiksii siis

Tarina kirjoitti...

Juu-u kauniinvärisiä lohtulankoja hankit.
Namu unia!

Virpi kirjoitti...

Voi hitsi kun sä olet tuottoisa. Regian Silk Color on ihana lanka, mullka kans siitä yhdet sukat tehtynä ja ne on aivan mahtavat. Toitko langan Karnasta? KristiinaS sano muuten kans Wollmeisesta, et kiva lanka, mut ei millään maksais siitä niin paljoo ku pyydetään.

Heffaklumpen kirjoitti...

Paras lääke potutukseen on tosiaan lanka:) nuo regiat ovat kyllä kauniita. Hyvää kesälomaa!

Zelda kirjoitti...

Oi, tehdään sitten lennosta vaihto kun minä menen töihin ja sinä jäät lomalle, hih!

Mutta - piti sanomani, että hand-dye effectissä on ihania värejä ja upeat pitkät liu'ut.