keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Epämääräisiä mielleyhtymiä

Jaa että mitä mielleyhtymiä? KYJY #21 valmistui tänään ja muistuttaa väriltään lähinnä sitä, mitä olen poskionteloistani ryystänyt pihalle viime päivinä. Nice... Olotila vaati jättämään Helsingin neuletapaamisenkin tänään väliin. Höh.

No mutta ei voi mitään. Rose mohairia tähän meni kaikki mitä varastostani löytyi kyseistä väriä eli 322g. Kiitos Angeliquelle, jolta sain lisää lankaa projektiini! Tämän myötä lankavarastokin meni taas alle 20 kg:n rajan. Huomatkaa hieno palovammani oikeassa kädessä. Vaatii taitoa polttaa nahkansa precis samasta kohtaa kuin joskus aiemminkin, juuri uunihanskan yläpuolelta. Syytän liian matalaa uunia. Mitoitettu kääpiöille. Hmph.
KYJY #21
8,0:n puikoilla tätä sai hetken jos toisenkin tikutella, vaikka itse huivi oli todella helppotekoinen. Tein ohjeesta poiketen 10 mallikertaa. Ohjeessa taisi olla muistaakseni vain 6? Ohje löytyy Novitan talvi 2008-lehdestä.
Lopputulos on valtava huivi, johon kääriytyessä ei taatusti tule kylmä! En viitsinyt edes pingottaa, kun pitsi tulee jo muutenkin hyvin esiin ja kokoa tällä on jo 100cm x 200cm.
Mies haukkui tätä peitoksi ja työkaverit arvelivat että teenkö verhoa? Mitä sanotte?
Enää kaksi (2!) KYJYä kesken. Ja into aika vähissä. Turnausväsymystä? Pakko pakertaa ne vauhdilla pois tieltä, uusia projekteja pyörii jo ajatuksissa ties kuinka monta. Ja voisihan noita nurissa pyöriviä ufojakin ottaa taas takaisin puikoille...

10 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Upea huivi kyllä! Taidanpa itsekkin väkertää (joskus) tuollaisen, mutta paaljon kapeampana :)

Anonyymi kirjoitti...

Kunnon huivi eikä mikään rääpäle! Itte tein kapeampana, mustasta, hirmuinen homma silti ja juuri siksi. Ei mustia huiveja enää! Lämmin on varmasti. kirijotteli atzalea

Angelique71 kirjoitti...

Kommentoinkin jo Novitan blogiisi. Jäin kuitenkin vielä tuumailemaan onkohan tämä sama malli, jonka toteutin siitä kammoamastani mustasta Rose Mohair Luxista joskus pari vuotta sitten? Vai vaan samantapainen? Se minun tekemäni oli ehkä vähän kapeampi ja siinä oli pujotusaukko edessä.

Mammutti kirjoitti...

Upea huivi! On sillä sen verran kokoa, että huivin lisäksi voi käyttää vaikkapa kevyenä peittona.

Lila kirjoitti...

Upea huivi! Minulla 7 kyjytyötä kesken ja osa vielä todella pahasti... Ei huvita, ei! Kaikkea muuta kyllä huvittaa tehdä ;) Sukkia olen neulonut ja niitä on nyt vissiin kolmet valmistunut. Pitää kai ryhditäytyä ja ottaa joku kyjy seuraavaksi käsittelyyn.
Parane pian!

Neule-Kirppu kirjoitti...

Upea huivi! On siinä vierähtänyt muutama tovi neuloessa. Eikä kyllä minunkaan mielestä kaipaa pingoitusta, joo ja voihan sitä käyttää myös peittona;)

Simpura kirjoitti...

Ihana huivi, ei ollenkaan peitto :)

Kerttu kirjoitti...

Upea huivi ja hyvän kokoinen on, voi kääriytyä siihen vaikka tv:tä katsellessa jos on vilu! :)

Rentukka kirjoitti...

On siinä huivilla kokoa ja näköä! Olet jo voiton puolella KyJyjen kanssa. Minulla enemmän kesken ...

Virpi kirjoitti...

Hieno huivi, totahan sä ot parissakin harpputapaamisessa tikutellu. Mun mielestä koko on hyvä, tarvittaessa tällänen kääpiö pääsee vaikka päiväunille ton alle! Ja sitäpaitsi, ei uunissa ole vikaa vaan sulla on liian lyhyet uunihanskat!

Ja jos sun nenästä valuu vihreetä niin olen olen onnellinen, että omastani tursuaa vain keltaista, tosin paksua ja onneksi sitäkin tulee tosi vähän....