maanantai 3. lokakuuta 2011

Harha-askeleita

Viimeisen viikon aikana virkkuukoukku on viuhunut ja puikot heiluneet. Mutta kaikkea muuta kuin KYJY-töitä. Pieni tauko KYJYistä teki kyllä terää!

Sytomyssyjä on tullut tehtailtua yhteensä 10 kpl. Näistä kaksi kuului KYJY-projekteihin, mutta loput syntyivät välipalatöinä viimeisen reilun viikon aikana. Näihin sai hienosti upotettua varastosta jämälankoja. Ohjeet näihin löytyy varmastikin kaikki sytomyssytempauksen sivuilta, mutta listaan ne nyt tähänkin: Raitapipo, Liisa-myssy ja Viuhkamyssy. Lankoina näissä on Trysilgarn Theaa, Novitan Bambua sekä Luxus cottonia ja kaikkiin käytetty 3,5:n koukkua. Toimitan lastin torstaina Angeliquen huomaan, kun suuntaan Jumboon harppuilemaan.
Sytomyssylasti
Ruskeaa Bambua oli vielä sen verran, että siitä sai pari tiskirättiä. En vielä tiedä, jäävätkö omaan käyttöön vai menevätkö ehkä lahjaksi. Ohje tähän malliin oli Novitan kesä 2010-lehdessä.
3,5:n koukulla
Viime viikolla puikoille pääsi myös Zeldalta ostamani upea merinolanka väriltään Bunny. Ohjeeksi valikoitui Ullasta Rinsessa-kämmekkäät. 3,0:n puikoilla tein magic loopina ensin yhden parin ohjeen mukaisesti 50 silmukalla ja vielä toisen parin 60 silmukalla. Langan riittävyys meinasi tehdä lopussa tepposet, mutta onneksi tein peukalot molempiin pareihin vasta viimeisenä. 100 gramman vyyhdistä jäi nimittäin jäljelle suunnilleen 30cm pätkä. Huh!

50 silmukalla tehdyt ovat suunnilleen kokoa 7 ja 60 silmukalla tehdyt kokoa 8. Jälkimmäinen pari löysi tänään jo uuden kodin työkaverini luota, joka oli varannut itselleen ensimmäisenä osto-oikeuden. Toinen pari on vielä myynnissä, mutta tuskin kovin pitkään.
Rinsessat #1, 50s
Rinsessat #2, 60s

Varsin hyödyllisiä nämä harha-askeleet välillä. Sain tuhottua melkoisen kasan jämälankoja, sillä sain viime kuussa yhteensä ennätykselliset 1515g valmista aikaan ja tahti senkun jatkuu tämän kuun puolella.

Tästä on hyvä jatkaa varaston supistelua ja nyt on taas intoa tehdä noita loppuja KYJYjä eteenpäin.

11 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Tulipas Rinsessoista söpöjä:) Hirmuisen ahkerasti olet myös noita sytomyssyjä tehnyt.

Angelique71 kirjoitti...

Oih, ihanainen keko sytomyssyjä! Nähdään torstaina :)

Lila kirjoitti...

Melkoisen ahkera olet ollut :) Mutta mikäs hätä sinulla kun melkein kaikki KyJy on jo tehty ;)
Mukavaa viikkoa!

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kylläpäs olet ahkera ollut! Hauskaa viikkoa!

Heffaklumpen kirjoitti...

Olet ollu tkyllä tosi ahkera! Nuo rinsessat ovat kauniit, olen niitä monesti ihaillut, joten pitäisi itsekin varmaan kokeilla.

Rentukka kirjoitti...

Olen samaa mieltä edellisten kanssa, olet tosi tuottelias!

Tiia kirjoitti...

Mulle vois joku jakaa ahkeruutta myös. Ihania juttuja olet tehnyt.

Virpi kirjoitti...

Vautsi! Oot ollu ahkera! Bambuiset sytomyssyt on ainaski todella mieluisia käyttäjilleen, olen kuullut.

Mella kirjoitti...

Ihanat kämmekkäät ja mikä myssykasa!!

KristiinaS kirjoitti...

Heips! Olipas kiva tavata ja saada ns. naama tällekin blogille!

Kerttu kirjoitti...

Onpas upean näköinen kasa syto-myssyjä! Ja nuo rinsessat näyttää myös ihanilta, varmaan toinenkin pari löytää pian ostajan!