tiistai 6. joulukuuta 2011

Lankahamsterin paluu

Ihan alkuun kaikille tiedoksi: I am cured! Vihdoinkin langanostohimo otti ja palasi. Siihen tarvittiin vain reissu lahden toiselle puolelle, ihan kuten neuleharpuille ennustin viime viikolla.

Poikkesimme eilen jouluostoksille Tallinnaan, olimme yötä Virussa ja tänä aamuna ehdittiin vielä lankaostoksille ennen laivalle kiiruhtamista. Lankahamsteria ei näköjään pidättele edes sakea räntäsade.
Tallinnan saalis
Karnaluksiin oli näköjään tullut varaston täydennystä, sillä hyllyt notkuivat tavaraa. Myös niitä pirun röyhelölankoja... Ja ilouutinen kaikille asiasta kiinnostuneille, Austermann Creativ&Filziä (sitä laadukkaampaa Puron vastinetta) löytyy taas Karnaluksin valikoimista ja useampaa eri väriä! En löytänyt lankaa, jota lähdin etsimään, mutta löysinpäs jotain parempaa. Kilo luumunväristä Creativ&Filziä loikkasi samantein koriini. Olenkin kaivannut tätä lankaa lisää. Karnasta ei oikeastaan muuta isompaa tarttunut mukaan. Kaksi kerää reumalankaa ja valikoima Cloverin Soft touch-koukkuja. Yksi puuttuu kuvasta, koska pääsi jo heti laivalla käyttöön.

Aijuu, ja parit napit myös puuttuvat kuvasta. Ovat luultavimmin menossa seuraavan satsin mukana eteenpäin. Toimin myös lankakuriirina sukulaiselle ja toin pyynnöstä läjän ruohonvihreää Schoeller&Stahlin Grazie-lankaa.

Ehdin pikaisesti poiketa myös uudessa lankapuodissa, joka sijaitsee kadun toisella puolen Karnaluksista katsoen osoitteessa Tartu mnt 60.
Wool&Woollen
Wool&Woollen löytyy tarkemmin esiteltynä KristiinaS:n blogista. Tämä on siis se paikka, mistä saa Noroa ostettua suoraan kerältä ja joitakin Dropsin lankoja. Alpakat tarttuivat mukaan täältä.
Räntä oli jo muuttunut vesisateeksi, kun viime hetkillä kiiruhdettiin vielä Sadamarkettiin. Aade longin uusi väri, jonka nimeä ei edes löydy vielä värikartasta oli kerrassaan houkutteleva. Lilan ja vihreän sävyjä yhdessä. Mukaan päätyi neljä vyyhtiä uutta peittoa varten ja kerta kiellon päälle vielä yksi sateenkaaren värinen vyyhti. 
Sitä nyt vaan ei koskaan voi olla liikaa... Matkaan tarttui tällä kertaa...öhöm...2,632 kg lankaa. Uhkaavasti alle 18 kilon rajaa lähestynyt varastoni pompsahti siis taas yli 20 kilon. Ja olen nyt virallisesti ostanut tänä vuonna enemmän lankaa kuin mitä lankavarastoni koko oli vuodenvaihteessa...

Lopuksi vielä löytö Tallinnan Stockalta. Mango-chilisuklaa!
Ei tästä sitä chiliä kylläkään löytynyt, mutta mangoa sitäkin enemmän. Aika voimakas mangon maku ja siitä johtuen aika makeahkoa suklaata. Ei paha, mutta se chilin puute vähän jäi häiritsemään... 

Olipa ihana olla vaihteeksi pienellä lomalla. Huomenna pitäisikin sitten jaksaa taas herätä aikaisin ja suunnata töihin. Ja pitäisi tuo virkkaushommelikin saada valmiiksi perjantain pikkujouluihin... Kiirettä pitää!

4 kommenttia:

Angelique71 kirjoitti...

Hihhii, pistit paremmaksi, nimittäin minun sunnuntain Tallinnan reissullani mukaan tarttui vain yksi hahtuvakiekko. Tervetuloa takaisin hamsteriklubiin kuitenkin :)

Neulisti kirjoitti...

Ihanan näköistä tuo uusi aade longin vihreä-luumu.

Tiia kirjoitti...

Jaahas jaahas! Lankahamsteri on todellakin palannut :) Oliko Dropsit halvempia Tallinnassa? Me ollaan lähössä tässä lähiaikoina sinne myös.

Lankavakka kirjoitti...

Tämän hamsterin reissulöytöjä rajaa lähinnä matkalaukun painoraja lentokoneessa... ;) Saa nähdä kuinka viikonloppuna käy.

Voitit muuten arvonnassani huopaiset lasinaluset, oletko yhteydessä (vaikka Neulomon yksärillä)... :)