lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden viimeinen...

...virkkaustyö on vielä esiteltävä. Päivä on ollut harmaa ja hämärä ihanasta pikkupakkasesta huolimatta, joten kuvat eivät ole kovin kummosia, mutta kyllä niistä jotain selkoa saa.

Kroko-huivi on virkattu 5,5:n koukulla edesmenneen Evillan väristä A-46 (kanerva). Ihastuin malliin jo aiemmin syksyllä, kun näin Lilian upean version mallista. Päälipuolella on "suomuja" ja taustapuoli on sileä.

Salama vääristää värit
Tämä on ensimmäinen työ, jonka olen virkannut englanninkielisen ohjeen mukaan, eikä se loppujen lopuksi ollutkaan niin vaikeaa kuin olin kuvitellut. Alun jälkeen ohje toisti itseään ja tätä oli helppo kuljettaa mukana matkatyönä. Suosittelen. Viimeistelin yläreunan yhdellä kerroksella kiinteitä silmukoita (4,0:n koukulla).

Lanka ehti marinoitua varastossani odottamassa sitä täydellistä ohjetta lähes puolitoista vuotta. Huiviin meni lähes kaksi vyyhtiä lankaa (390 g) ja kokoa sille tuli mittavat 160cm siipiväliksi ja keskimitta on 65cm. En pingottanut huivia, vaan levitin sen vain mittoihinsa villapesun ja huuhteluainekylvyn jälkeen kuivumaan. Ja aika pitkään saikin kuivua!

Huivi on ihanan iso, paksu ja varmasti lämmin. Ei puutu kuin ne paukkupakkaset...

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Toivotan teille kaikille uljasta ja onnekasta uutta vuotta!

3 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Ihan hurjan saldon olet neulonut tälle vuodelle!

Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta!

KristiinaS kirjoitti...

Kaunis kaunis huivi.

Oikein, oikein hyvää, mukavaa ja lankaisaa uutta vuotta Sinulle.

Linnea Borealis kirjoitti...

Luulin, että teit Novitan Purosta (luumupuu), kun väritys on sama. Minunkin pitäisi tehdä tuo huivi itselleni.