perjantai 16. joulukuuta 2011

Raitapolvarit

Viime aikainen aikaansaamattomuuteni on täysin syy siihen, että näiden polvisukkien valmistuminen kesti häpeällisen pitkään. Lanka on syyskuussa varjomessuilta ostettua Handun käsinvärjättyä ihanaa sukkalankaa ja 2,5:n pyöröllä lankaa kului yhteensä 152 grammaa. Aika tasan taisi mennä kulutus molempien värien kesken, vaikken jaksanut taivuttaa aivojani miettimään kantapään raidoitusta. Ainakin kumpaakin väriä jäi jäljelle saman verran.

Punaisen ja vihreän yhdistelmä on aika psykedeelinen mielestäni. Ja pakko mainita, että äitini tuomitsi nämä jo puhelimessa, huom. sukkia näkemättä, että ovatpa kamalat... Haha.
Pääsevät käyttöön jo ensi viikolla, lähestyvän joulun kunniaksi.
Eipä tässä tämän ihmeellisempiä uutisia. Valmistunut työ itsessään on jo melkoinen ihme...
Luvassa leppoisa viikonloppu, jos vaikka ehtisi vähän neuloakin nukkumisen lomassa. Joulua (ja sitä lunta!) odotellessa, mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Kyllä mulle tuollainen väriyhdistelmä kelpais :)

Hyvää viikonloppua sinullekin!

KirsiJ kirjoitti...

Tyypillinen Äiskä! :D

Lankakeiju kirjoitti...

Minusta tuo väriyhdistelmä toimii hyvin.

Angelique71 kirjoitti...

Tuo on niin tyypillistä. Äiti haukkuu ihan kaikki minun käyttämäni langat rumanvärisiksi. Itse neuloo joulusukkansa Nalle Kukkakedoilla.... Hienot nuo sukat ovat! Just mietin, etten sitten tänä vuonnakaan ole tehnyt yksiäkään sukkia, ja nostan hattua kaikille jotka niitä viitsii tehdä, varsinkin pitkävartisia!

Anonyymi kirjoitti...

Hö, minusta noi on niin nätit!