maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kevätväsymys

Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja. Ei vain yksinkertaisesti ole ollut mitään raportoitavaa. Inhokkivuodenaikani kevät on pitänyt huolen siitä, että pakkoneuloosi on kateissa, migreeniä pukkaa ja energiaa ei tahdo riittää yhtikäs mihinkään. Ei edes neulomiseen. (Johonkin blogihaasteeseen on myös unohtunut tyystin reagoida, sorry). Huokaus.

Sain sentään uudet polvarit viimeisteltyä eilen. Vastahan ne viikon verran odottelivat kuminauhan pujottamista kuminauhakujaan ja lankojen päättelyä... Plääh. No tässä ne nyt on. Regia Design line by Erika Knight. Jazz color nimeltään flamenco sketches, menekki 2,5:n pyöröillä 150g.

Tässä vielä lähikuva langan värimaailmasta. Sukat pääsivät heti käyttöön.

Kun ei energia riitä uusien töiden aloittamiseen saati keskeneräisten viimeistelyyn, olen aikani kuluksi virkkaillut pois noita sukkalankojen jämiä. Ehkäpä tästä läjästä joskus jonkinlainen peitto syntyy. Paloja on tähän mennessä koossa 48 kpl.

Eipä täältä tämän ihmeempiä kuulumisia. Vielä kaksi viikkoa odotettava kissaterapiaa. Kullanmurut ovat tulossa taas hetkeksi meille hoitoon. Sitä odotellessa. Näihin kuviin ja tunnelmiin.

8 kommenttia:

Enya kirjoitti...

Kauniit sukat olet kevätväsymyksestä huolimatta saanut aikaan. Toivottavasti väsymys kesää kohti helpottaa!

TeSa kirjoitti...

Jaahas, teillä podetaan samaa kulkutautia, kuin meillä.
Nämä keväiset päivät ottaa niin voimille!
Ollapa syksy, pimeää, vesisadetta, kylmää ja, ja..vaikka myrskyä.

Ihanaiset sukat.

Näppi kirjoitti...

Hah, huhut kuolemasta.. ;)

Mulle kevät on taas ehottomasti parasta aikaa kun luonto herrää jne. Myös mä herrään "talaviunesta" keväisin, tosin joka vuotisen siitepölyallergiakauden jättäisin mieluusti väliin.

Todella kauniit ja upeat polvarit!

Heffaklumpen kirjoitti...

Toivottavasti kevätväsymys helpottaa pian! Puheet kevään piristävästä voimasta eivät aina pidä paikkaansa. Kauniit sukat olet taas tehnyt ja olin juuri tulossa ihastelemaan orkideoitasi mutta olitkin ehtinyt päivittämään blogiasi:) kauniita kukkia mutta minä en ole uskaltanut niitä vielä ostaa kun pelkään niiden olevan vaikeahoitoisia.

Huopatossunen kirjoitti...

Inhokkivuodenaikaa vietetään Huopatossullakin ;)

Kerttu kirjoitti...

Ihanat sukat! Minustakin kevät on kaikista tympein vuodenaika. Paitsi tämä kevät on poikkeus kun odottelen esikoistani jonka pitäisi syntyä piakkoin! :) Ei muista murehtia keleistä kun on jotain niin mielekästä odoteltavaa ja kaikkea muuta ajateltavaa!

Suklaahiiri kirjoitti...

Onpa herkullisen väriset sukat! Minä puolestani kyllä pidän keväästi kovastikin. Ainoa mitä inhoan on se, miten kevätaurinko saa kämpän näyttämään niin pirun nuhjuiselta. Kesä on kuitenkin se paras vuodenaika, vaikka neulominen tuppaakin kesällä jäämään vähemmälle.

Virpi kirjoitti...

Kyl sää kohta piristyt, tossa reilun viikon päästä... Ja onhan se hyvä, että kädet saa edes joskus vähän levätä!