torstai 31. toukokuuta 2012

Stripe Study

Kun inspiraatio iskee, niin siinä vaiheessa keskeneräiset projektit saa luvan odottaa.
Pitkään olen jo kuolannut Veera Välimäen huivimallia Stripe Study ja kun viimein sain käsiini sopivan Wollmeise-väricombon niin se oli menoa ja vauhdilla! Huivi syntyi noin neljässä päivässä.

Huivi oli nopea ja mielenkiintoinen tehdä. Eikä yhden yhtä nurjaa silmukkaa! Huivin idea on suorastaan nerokas ja lopputulos on ihana. Tästä en luovu vaikka mitä tarjottaisiin! Siipiväli huivilla on 170cm ja korkeus keskeltä 70cm, eli ei mikään ihme ettei meinaa kuvaan mahtua...Ai niin. Lankana Wollmeise Twin, värit WD Merlot ja WD Meilenstein. Lankaa kului yhteensä 217 grammaa 3,75:n pyöröillä. Merlot:a meni muutamaa metriä vaille koko vyyhti ja Meilensteinia sitten vähemmän. Tein reunasta kapeamman kuin ohjeessa, sillä omaa silmääni miellytti kapeampi reunus enemmän. Reunassa on siten vain 16 kerrosta.

Hakusessa on edelleen täydellinen kolmen värin yhdistelmä Color affection-huiviin. Hmm. Pitäisiköhän shoppailla lisää lankaa??

7 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

Onpa kivan näköinen huivi ja väri on kyllä ihan sinua.

Kiitos vain ehdotuksesta sen ostamani ultraohuen langan suhteen, mutta taidan jättää suosiolla myöhempään ;)

Suklaahiiri kirjoitti...

Herran jestas, mitä vauhtia neulot! Mullahan menis se neljä päivää jo lankojen kerimiseen...

Virpi kirjoitti...

Aivan mahtava tämäkin huivi. Moottoripuikot näköjään löytyivät sitten taas.... Olinkin jo hetken huolissani. Mielenkiinnolla odotan millä vauhdilla valmistuu geparditaulu.... Muistissa on vielä hyvin keskittynyt ilmeesi Myrtsin Kulmiksessa...

Paula kirjoitti...

Kaunis huivi! Mäkii olen ihastellut tän mallin perään, mutta kun noita tekeleitä on kesken vaikka kuinka monta ;)

Neulisti kirjoitti...

Kaunis huivi. Ensimmäinen kuva on tosi ihana, ihailen aina, kun joku keksii hieman erilaisen tavan kuvata neuleita. :)

Enya kirjoitti...

Upea huivi tuli tuolla vàrityksellà. Minàkin ihailen noita Veera Vàimàen huivimalleja, mutta yhtààn en ole vielà ehtinyt ottaa puikoille.

Ladybug kirjoitti...

Jälleen kerran upea huivi ja mikä vauhti, mykistyn.