perjantai 1. huhtikuuta 2011

Keeping it simple

Ensimmäinen huivi uunista ulos. Toinen on siis jo puikoilla.
Malli on nimeltään Simple shawl ja se on nimensä mukaisesti todella simppeli tehdä. Ohjetta ei alun jälkeen tarvinnut katsoa eli sopiva työ mukana kuljetettavaksi.

Nyt vasta ensimmäistä kertaa Novitan Tico ticoa puikoilla. Pitkään siinä kestikin, ennenkuin teki mieli ottaa lanka kokeiluun. Ohje löytyy Ravelrysta ja siitä poiketen tein reunoissa 2s:lla ainaoikeaa ja aloitinkin hieman eri tavalla. Hmm. Aloitusreunasta unohtui ottaa kuva...

Huiviin meni yksi kerä Tico ticoa ja strategisesti se loppui juuri pari kerrosta ennen loppua, joten jatkoin sujuvasti mustalla Fabelilla. Lankaa meni yhteensä 106g 4,5:n puikoilla ja tämän ansiosta sain viime kuun lankatilastoni täpärästi miinuksen puolelle.

Tässä kävi kuten alunperin epäilinkin. Ensikokemuksena Tico tico osoittautui ihan kelvolliseksi huiveihin, mutta edelleenkään en innostu ajatuksesta tehdä tuosta langasta sukkia. Taidan olla niin Fabelin lumoissa, etten suostu heikompaan laatuun enää koskemaan.

 
Tämä taisi olla viimeinen huivi tänä keväänä, jonka saattoi kuvata pihalla lumihangen päällä (vesisateessa...) Luvassa siis huonompia kuvia jatkossa. Consider yourself warned!  
 

6 kommenttia:

Roina kirjoitti...

Ihana huivi!! :)

Eija kirjoitti...

Siitähän tuli hieno huivi!! Olen suunnitellut tekeväni saman. Mukava matkaneule, kun ei tarvitse ohjetta kuljetella mukana

Lila kirjoitti...

Kaunis ja ihanan värinen:)
Blogissani on tunnustus sinulle!

Linda kirjoitti...

ihana huvi, mulla on itsella ticotico lankaa enkä tiedä mitä tehdä, joten ehkä minun pitää katsoa ohjetta tarkemmin :)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kaunis huivi! Pitäis tehdä itsellekin. Olen tehnyt noin vuosi sitten Ticiticosta sukat ja ovat olleet kovassa kulutuksessa, eikä ole menneet juuri miksikään. Niin Fábelista on vielä kokeilematta.

Tarina kirjoitti...

Kaunis huivi!