torstai 20. lokakuuta 2011

Oravannahkakauppoja

Kattokaas mun uutta mukia! Hiukkasen ihana, eikös? 
Päivän saalis
TiinuK oli taannoin käväissyt Virkkuukoukkusen puodissa ihan paikan päällä ja muistanut, että kaipailin tällaista mukia. Teimme oravannahkakauppoja ja Tiinu sai mukista vastineeksi kasan koolaamiani lankoja. Pakko todeta, että minä taisin kyllä nyt voittaa tässä vaihdossa...
Koolaukset Tiinulle
Kävimme tänään tutustumassa Villavyyhtiin ja sinne taatusti eksymme toistekin! Puoti on pullollaan kaikkea ihanaa ja huolestuttavasti ihan kävelymatkan päässä töistä... Mukaan tarttui yksi vyyhti Louhittaren luolan Väinämöistä, väriä vadelma. Poikkesimme myös Priimassa, josta harvemmin mukaani tarttuu mitään ja niin kävi tälläkin kertaa.
Ei mitenkään huono päivä, 100g plussaa ja 350g miinusta. Loppupeleissä siis miinuksella.

Tummat suklaat tarttuivat mukaan kotimatkalla Kurvin Punnitse ja säästä-putiikista. Cayennesuklaa onkin ennestään tuttu herkku, mutta tuo chili-lime kuullosti hyvältä niin otinpa kokeiluun. Oli kuitenkin pettymys. Kuoressa lukee: Extra dark 72% Dominican Cocoa with medium-high strength chili with the slightest hint of Mexican lime.
No se aavistus limeä tuosta kyllä löytyi, mutta ei sitä chiliä. Höh.

Lopuksi vielä pieni tiedotusasia. Kommentointiongelmia tuntuu olevan aika monella, joten muutin nyt tuota kommentointia niin että se aukeaa omalle sivulleen. Josko tämä auttaisi? Let me know. Huomenna onkin sitten jo perjantai! Minne tämä viikko oikein katosi?? No en valita, taas kaksi päivää laadukasta neulonta-aikaa tiedossa. Jippii!

6 kommenttia:

KirsiJ kirjoitti...

Upee muki ja hienot oravannahkat!

Neule-Kirppu kirjoitti...

Ihqu muki ja koolaamasi langatkin ovat ihania:)

Roina kirjoitti...

Ihanat vaihtarit! :) Tuonne Villavyyhtiin on pakko päästä joskus kyllä! :) Ainakin nettikauppaa voisi tutkailla? Onko siellä myynnissä Cascaden Eco+:aa?

Drucilla kirjoitti...

Muki osoittautui loistavaksi myös käytössä. :)

Roina: En muista, Cascadea oli eri laatuja, mutta muistiin jäi vain 220. Sorry. Nettikauppakin on tulossa kovaa vauhtia kuulemma. Laita niille sähköpostia tai kyselyä Ravelryn kautta.

Rentukka kirjoitti...

Mulla on ollut ongelmia kommentoinnin kanssa, mutta nyt kun tällä sivulla on jo valmiina Google-tilin tiedot, pitäsi onnistua!

Raitalammas kirjoitti...

Voi vitsi, tuollainen muki pitäisi ehdottomasti saada!