maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ihan vinksallaan

Kuin kutsusta oli yön aikana satanut reilut 10 senttiä lunta ja aamulla oli kiireesti pinkaistava pihalle kuvaushommiin ennenkuin upean puhdas lumipeite alkaa muuttua loskaksi. Loistava alku lomapäivälle!

Neulomossa Vintturahuiviksi nimetty tekele on tehty Modan (04/2011) ohjeella 5,0:n pyöröillä ja lankana Regian Hand-dye effect by Kaffe Fassett. Ohjehan löytyy englanniksi ja maksullisena myös Ravelryn puolelta.
Väri on nimeltään balloon, mutta muistuttaa mielestäni lähinnä oksennusta. Huom. kuvat ovat hangesta huolimatta aika tummia, oikea väritys on paljon vaaleampi ja pastellisempi. Huivi itsessään on ihan ok, mutta värimaailma ei ole minun mieleeni laisinkaan. Lahjaksi siis menee. Lankaa tähän kului vain 58 grammaa, joten nyt pitäisi keksiä loppusijoituspaikka kerän lopulle. Ideoita?


Lisäksi tässä vielä muutama kuva neuleharppujen retkelle arvontapalkinnoiksi virkkaamistani pussukoista. Virkkasin kaikki ihan mutu-tuntumalla kiinteistä silmukoista. Lankana kaikissa Red Heart Sport Socks Color ja kahdessa isoimmassa on myös vuoritus mukana.
Yhteiskuva
Mysteeripussukka II
Mysteeripussukka III
Mysteeripussukka I
Valkonapillinen on virkattu 4,0:n koukulla, kaksi muuta 3,5:n koukulla. Yhteensä näihin kolmeen meni koko 100 gramman kerä. Kaikki kolme lähtivät maailmalle sisällään jotain herkullista ja makoisaa.

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kauniita töitä!

Simpura kirjoitti...

Tuo vinttura mun on kyllä pakko tehdä:)

satunNainen Paula kirjoitti...

Todella kaunis huivimalli!

Näppi kirjoitti...

Haa, tääläki tuo ihana huivimalli, jota oon suunnitellu tekeväni wollmeisesta piakkoin.