lauantai 21. heinäkuuta 2012

Think PINK

Tämän postauksen tullessa julki olen jo hyvää vauhtia menossa kohti Tamperetta ja Finncon 2012:a.

Nele, neuleharppujen kunniajäsen, lähtee kuun lopussa kohti Australian mannerta. Nyyh!
Läksiäisiähän me vietimme harppuporukalla jo huhtikuussa. Muistoksi Nele suunnitteli meille omat harppusukat, jotka oli tarkoitus tehdä silloin läksiäisissä värjätystä langasta. Sain kunnian toimia mallin testineulojana ja väkersin myös Nelen kirjallisesta ohjeesta excelillä neulekaavion. Itsevärjätyn langan puuttuessa otin puikoille yksiväristä Fabelia. Pinkki väri aiheutti kuitenkin hyvin nopeasti yliannostusreaktioita ja sukista uhkasi tulla se kuuluisa kirkko jota tehtiin pitkään ja hartaasti... Sukista tuli suosiolla nilkkapituiset, jotta pinkin värin yliannostus ei aiheuttaisi projektin ufoutumista. Sormivammasta huolimatta sain sukat pääteltyä perjantai-iltana. Tässä ne nyt viimein ovat!

2,5:n pyöröt, kärkialoitus ja magic loop ovat taas taikasanat. Sukat ovat kokoa 37 ja menossa neuleharppu Sansuille. Sansui lupasi ystävällisesti antaa kodin myös lopulle pinkille langalle. Joten näistä tuli oikeastaan 100 grammaa miinusta varastoon.   Ja S voi halutessaan vaikka neuloa näihin lisää vartta...
Samalla meni neulotuissa kilometreissä tänä vuonna 15 km rikki!

Nyt vain peukut pystyyn, että Nele muistaa tulla sieltä Ausseista vielä takaisinkin!


3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Ai pinkki on noin paha??? Kuin sä oot ylipäätään hankkinu moisenväristä lankaa? Hienot sukat kuiteski, mun on vielä tekeillä kun olen harjoitellut sitä tiimalasikantapäätä.

Sormelle paranemista edelleen, seuraavaksi saanemme luke Scifi-juttuja?

Ladybug kirjoitti...

15km neulottua lankaa! Ihan uskomatonta. Hämmentyneet ja vilpittömät onnitteluni.

Zelda kirjoitti...

Pinkistä väristä huolimatta - aivan ihana väri muuten - vallan upeat sukat:)