sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Harput, hevoset ja alpakat

Tänään oli hauska päivä, siitäkin huolimatta etten neuloa ehtinyt juuri lainkaan. Kylmä ja kostea ilmakaan ei onnistunut pilaamaan tunnelmaa.

Neuleharput tekivät taas porukalla retken ja tällä kertaa jonnekin muualle kuin Tallinnaan. Aamusella kävimme ratsastamassa vuonohevosilla Vuonotalli Solsikkessa (huom. minä toimin paparazzina surkealla kamerallani). Noviisit saivat taluttajan, mutta joukosta löytyi muutama kokeneempikin jotka saivat mennä vähän vapaammin. Tässä hieman todistusaineistoa.
Angelique näyttää mallia
Daniela, taluttajana Virpi
Paella
Winnie
Sansui vauhdissa
Silja
Nita ensimmäistä kertaa ratsailla
Hevostelun jälkeen kävimme syömässä ja sen jälkeen suuntasimmekin sitten kohti Ali-Ollin alpakkatilaa. Alpakoiden ihastelun lomassa kuulimme hieman alpakkatietoutta ja lopuksi päädyimme puotiin ostoksille sekä kahville. Puodissa ehdimme viimein kaivaa myös puikot esille ja tikutella hieman.Harmi ettei tallin omaa alpakkalankaa ollut tällä hetkellä tarjolla. Perulainen La Alpaca vaikutti kuitenkin varsin hyvältä korvikkeelta ja kenties kylmän koleasta päivästä johtuen suurin osa harpuista hamstrasi lankaa lähinnä pipoja ja lapasia ajatellen. Oma saalis oli vaivaiset 200 grammaa.

Päivän isoin päätelmä oli se, että aion viimein hommata kunnon kameran tuon vanhan pokkarin tilalle. Näpsin kuvia nimittäin myös Angeliquen kameralla ja sillä sai NIIIIIIIN paljon parempia kuvia että harmittaa!

1 kommentti:

KristiinaS kirjoitti...

Yes, kivalta vaikuttaa teidän päivä.