perjantai 15. helmikuuta 2013

Paraphernalia in Pesto

Perjantain kunniaksi taas kuvia jaloistani. Tein taannoin Paraphernaliat Wollmeisesta ja ihastuin malliin. Jo silloin tiesin, että tulen tekemään toisen parin. Tässä mallissa vaan on jotain addiktoivaa. Tälläkin kerralla lankana oli Wollmeise Twin, mutta värinä vuorostaan Pesto. Tekniikka oli sama kuin viimeksikin: 2,5:n pyöröt, magic loop ja kärkialoitus. Lankaa kului 117 grammaa ja pakko myöntää että seuraavat ovat jo suunnitteilla... Punaiset ja vihreät tarvitsevat kaverikseen keltaiset, eikös?!?

Time to start of the weekend with another picture of my feet. I made my first pair of Paraphernalias back in September and already then I knew I´d make another pair. This pattern is just so addictive. I used Wollmeise Twin with my usual style: 2,5 circulars, magic loop and from the toe up. I used 117 grams of Pesto and I have to admit, I´m already planning a third pair... The red and green pair just need a yellow pair to keep them company, don´t you think?

7 kommenttia:

Huopatossunen kirjoitti...

...keltaiset ja oranssit ja harmaat ja mustat ja... ;)

Kauniit sukat, ei ihme että veivät mukanaan. Ja sukkia tarvitaan aina :)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Ihanat suka! Tuo sukkamalli on yksi lemppareitani puhumatakkaan langasta.

Ladybug kirjoitti...

Kaunis kuvio ja tulee hyvin näkyviin. Eipä ihme että vie mennessään ja vielähän toki yhdet menee, ainakin.

KristiinaS kirjoitti...

Toi On kiva malli. Kaunis, oikea vihreä.

Emma kirjoitti...

Mahtava väri! Wollmeise taipuu palmikoihin täydellisesti...

berenike kirjoitti...

Todella upeat!

Virpi kirjoitti...

Ihanat sukat, niin nämä kuin ne vadelmaisetkin. Onnea 7 veikan tuhoomistahdista, olen hieman kade vaik ei mun varastosta veikkaa juuri löydykään...