sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Omenaiset marjaunelmat

Mallailin muinoin Menitassa näitä kahta Drops Fabelin väriä vierekkäin ja tiesin heti haluavani näistä polvisukat. Aika psykedeelinen yhdistelmä ja niin hankala kuvattava tällaisena harmaana helmikuun aamuna! Lähikuvasta saa vähän paremman käsityksen väreistä. 2,5 pyöröillä magicloopaten näihin upposi 165 grammaa Drops Fabelia väreissä omenanvihreä ja berry dreams. Tykkään!


Sometime last year I was looking at these two colours of Drops Fabel right next to each other in Menita and I immeditely knew I wanted to make a pair of kneehighs. The combination is quite psychedelic and so challenging to photograph as this February morning is so gloomy and grey. The closeup shows the colours a bit better. These took 165 grams of Drops Fabel in colourways apple and berry dreams. I magic-looped once again with 2,5 circulars. Love ´em!

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Oi oi, pitkästä aikaa muistin tännekin vilkaista ja paljonhan olikin katsottavaa tullut. WIP tai mulla ne on kyll ihan vaan kotoisasti keskeneräisiä tai peräti ulkomaankielellä UFO. Noh, liityin Kevään keskeneräisiin ja ehkä jonkun työn saan valmiiksi, tai ainakin hieman valmiimmaksi.
Vetoketjut on haasteellisia ihan kankaaseekin ommeltaviksi, neulepinnassa haaste aste nousee monta pykälää. Ja harvoin kun tekee niin se on oikeastaan aina eka kerta, pitäis vaan useammin tehdä niin ehkä tuonkin oppisi.

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Ihastuttavat. Kivat värit!

MiunMaun kirjoitti...

Voi jösses, onpa kivat polvisukat. Tää raitasysteemi on herkullinen.