maanantai 30. tammikuuta 2012

Mezquita shawl

Tästä se tämänvuotinen huivimania lähtee?
Purin yhden ylivuotisen ufon pois nurkista pyörimästä, joka ei enää mallina puhutellut (Moonlight sonata-huivi) ja käytin langan toiseen huivimalliin. Parissa päivässä syntyi Mezquita shawl, jonka ohje löytyy Ravelrysta. Ja tänään herätin pitkästä aikaa kummastusta naapureissa kuvatessani huivia pihahangella päivänvalon jo hiipuessa.

Kamera hieman nikotteli pakkasessa ja värit ovat vääristyneet kaikissa kuvissa, mutta ainakin huivi erottuu hyvin taustasta. Malli on helppo ja valmistuu nopeasti. Suosittelen. Tosin tämä ei sovellu ulkokäyttöön näin pakkaskelien aikaan...


Huivista tuli valtava, mutta aina parempi niin. Korkeus keskeltä n. 30cm ja pituus kärjestä kärkeen noin 2 metriä.

Viitosen pyöröllä viininpunaista Wetterhoffin Sivillaa kului tähän huimat 67g. Tein vartalo-osaan ohjeesta poiketen vielä pari kerrosta sileää lisää, mutta lankaa jäi silti yli. Mitähän tuosta lopusta 33 grammasta saisi vielä tehtyä?

Ja äidin pyynnöstä esittelen vielä muotopuolen pannunalusen, joka syntyi dominopeitosta ylijääneestä Puro nöttösestä. Ei ole kauneudella pilattu, mutta ajaa asiansa.

Eipä tässä tämän kummempia tällä kertaa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

Lankakeiju kirjoitti...

Kaunis huivi.

Virpi kirjoitti...

Kaunis huivi, sä oot supernopea neuloja! tuota peittoa jo kuolasinkin aiemmin. Se on taatusti lämmin, kelpaa sen alla torkkuja ottaa. Mielenkiinnolla katson mitä neulot sitten torstaina, nähdään taas!

Angelique71 kirjoitti...

Jesses, taas valmista! Jutellaanpas sitten torstaina myös siitä musikaali-illasta. Kuulin luotettavasta lähteestä ettei se huono ole ollenkaan.

Enya kirjoitti...

Kaunis huivimalli!

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kaunis huivi!!!

Heffaklumpen kirjoitti...

Tosi kaunis huivi! Minä olen miettinyt jotain Anniksen tyylistä huivia itselleni. Tämä voisi olla yksi aika mukava.

Näppi kirjoitti...

Antaa naapureiden kummastella. Noin kaunista huivia saa ihhailla naapuritkin.