tiistai 17. tammikuuta 2012

Uskomatonta luonteenlujuutta!

Voin ilokseni raportoida, että tammikuinen langanostolakkoni pitää edelleen! Olen epävirallisesti lupautunut olemaan ostolakossa tulevaan Tallinnan reissuun asti ja tätä kidutusta pitää kestää vielä kolmisen viikkoa.

Poikkesin tänään töiden jälkeen Villavyyhdissä noutamassa tilaamani pingotussetin, enkä ihme kyllä sortunut kiusauksiin joita puodissa oli hyllyt pullollaan. Mutta katsokaapas miten ihania nappeja sieltä myös löytyi!

Kyllä aika typerä (vai sittenkin viisas??) täytyy olla, kun juuri parhaimpaan alennusmyyntiaikaan lakkoilee... Noh, onneksi tämä lakkoilu tuntuu ainakin sujuvan päivä päivältä aina vaan helpommin. En ainakaan näe enää unia langanostamisesta...

Mitään valmista ei ole vieläkään raportoitavana. Dominopeittoprojekti etenee tasaisesti ja tarkoitus olisi saada se vielä tässä kuussa valmiiksi. Siinä tuleekin sitten tämän kuun ainoat, mutta massiiviset miinukset yhdellä kertaa.

BTW, ulkona tupruttaa lunta. Voiko ihanampaa ollakaan?!?

9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania nappia! Tsemppiä lakkoiluun!
Ps. Voi olla ihanampaa: Kun tulis lämmin kesä :). Mie inhoan talvea tai en ainakaan siitä pidä :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan IHQUJA Pingunappeja ;)kyllä sopis tosi hyvin mun vihreään johonkin (pitäis se malli löytää...)T.Pingu :)

Drucilla kirjoitti...

No sua Pingu mä heti ajattelinkin kun napit näin. :D :D

Angelique71 kirjoitti...

Tuolla Villavyyhdissä on niiiin ihania lankoja, etten ole osannut ostaa sieltä vielä yhtään mitään (paitsi värttinöitä ja kuitua). Ja nuo napit... suloisuutta... kierrän ko. kaupan kaukaa ainakin kevään ajan, muuten lankavarasto ei ikinä pienene. Tsemppiä peittoprojekteihin ;)

notto kirjoitti...

Mä mietin asiaa pitkään, ja oon kaikesta huolimatta sitä mieltä, että on ihan viisasta olla ale-aikaan langanostokiellossa ;)

Enya kirjoitti...

Ihania nappeja, varsinkin nuo kukkanapit!

Altocumulus kirjoitti...

Ah, se olit siis sinä tiistaina! Minä valkkasin siinä kuriirina puikkoja, kun olin pk-seudulla käymässä. En tajunnut kysellä nimimerkkiä. :)

Drucilla kirjoitti...

Altocumulus: Maailma on pieni! :D :D

Virpi kirjoitti...

Luonteenlujuutta tosiaan tarvitaan, varsinkin jos ravaa alvariinsa Karnassa. Meillä ei tolla sun matkailutahdilla mahtuis enää ovesta sisälle. Mäkin meinaan olla ostamatta lankaa, ainakin siihen Harppujen matkaan asti. Ihme kyllä, eipä ole tehnyt mielikään, mutta olenpa toisaalta osannut kiertää kaupat, Villavyyhtikin vielä katsomatta.