lauantai 11. helmikuuta 2012

Show must go on

Olin eilen illalla Angeliquen ja Virpin kanssa katsomassa Queen-musikaalia. Alkuun ensin illallinen ja perään itse show. Kiitos seurasta ja vielä spesiaalikiitos Angeliquelle kyydistä kotiin!

No entäpä itse show?
Pääosan esittäjä Kimmo Blom hallitsi Mercuryn maneerit ja ulkonäön ihailtavasti, eikä miehen äänessäkään mitään vikaa ollut, se vaan ei oikein istunut kaikkiin Queenin biiseihin. Niin se vain on, että ainutlaatuista on mahdotonta imitoida, edes kiitettävästi. Showssa kuultu versio Bohemian Rhapsodysta oli jotain todella järkyttävää, suorastaan traumaattinen kokemus.


Ainoa biisi, joka sai minulta ns. "thumbs up" oli Who wants to live forever. Siihen biisiin laulajan laaja ääniala sopi ja Blom vetikin sen kovaa ja korkealta. Ei paha.

Mutta. Queenin tarinassa oli asiavirheitä. Nekin voi vielä katsoa läpi sormien, mutta mukana kulkenut kakkostarina suomalaisen cover-bändin ihmissuhdekiemuroista oli täysin turha ja suorastaan typerä lisä musikaaliin. Ja miksi hitossa esiintyjäkaartiin oli otettu mukaan raakkumaan Marika Krook?!?! Ei pyhä sylvi, se nainen ei osaa vieläkään laulaa!! Tai edes puhua kunnolla suomea. ARGH! Raivostuttavaa. Ehkäpä esitys olisi mennyt täydestä, jos olisi uittanut aivosolujaan shampanjassa kuten suurin osa salin yleisöstä. En osaa sanoa, enkä halua kokeilla.

Kokonaisarvosanaksi esitykselle annan 7/10. Jos turha cover-bändin tarina ja Marika Krook olisi jätetty pois, olisi arvosanaksi tullut 8. Neuleharpuille mukavasta seurasta täysi 10.

UGH. Pilkunviilaaja on puhunut.

3 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

Hih, löysitte sitten Angeliquen auton.... Mä vähän mietin, et olisko mun pitäny tarjota kyyti ja ajella ettimässä sitä autoo, mut ei onneksi!

Krookin raakkumisesta oon kyllä aivan samaa mieltä. Karsee akka, joka olis halunnu koko shown omiin nimiinsä. Ei sen näyttelijäntaidotkaan ollu mitään kovin ihmeellistä tossa eilen ja se karsee sössötys...

Kukaan ei voi laulaa niinkuin Freddy-vainaa, mutta kyllä toi eilinen oli yritys siitä parhaimmasta päästä mitä oon ikinä nähny.

Kivaa oli, vaikka olen vieläki järkyytyny ku sulla ei ollu kutimia mukana... Kiitos seurasta anyway!

Angelique71 kirjoitti...

Ei Krookin kraakkumisestä voi olla kuin samaa mieltä. Ja itse esityskin olisi saanut paremman arvosanan, jos Kimmo Blom olisi laulanut kaikki biisit sen sijaan että niitä päästettiin raiskaamaan Krook ja mikä-sen-nimi-olikaan-joku-cover-bändin Mikko.

Ja Virpi, juu auto löytyi, vaikka ensin johdatit minut väärään kerrokseen. Ylemmälle tasollehan mä tosiaan aina ajan kun nyt tarkemmin mietin... Kiitos seurasta kuitenkin teille molemmille!

Anonyymi kirjoitti...

Mitäh??? Onko pikkusisko lähtenyt jonnekin ilman KUTIMIA??!! Ja pakko tunnustaa, samaa mieltä olen Krookista - hmmm onko se sukuvika kunnei tykkää Marikasta? :D