perjantai 11. marraskuuta 2011

11/11/11

Perjantai-iltaa. Onpa ollut kiireinen viikko, ei edes kunnon otsikkoa jaksa keksiä... Hauska päivämäärä toimikoon sellaisena. Väsymys on sitä luokkaa ettei oikein neuloakaan jaksaisi töiden jälkeen. Huh huh. Onneksi alkoi viikonloppu. Tilanne ehkä korjaantuu.

Viikko piti sisällään myös kaksi päivää koulutusta ja koulutuksen tuloksena syntyi siinä sivussa sentään uudet sukat. Lankana TeeTee Pallas, joka olikin minulle ihan uusi tuttavuus. Lanka tuli osana palkintoa, jonka voitin Eijasen blogiarvonnasta.
Oikein mukavaa neulottavaa, vaikka kerän sisältä ilmestyikin yksi ikävä ylläri. Lanka oli parinkymmenen sentin matkalta paksua pörhöä, kuin Puroa, mutta onneksi ylläreitä ei löytynyt yhtä enempää. Käytin kaikki 100g lankaa 3,0:n pyöröillä ja vallan mainiot sukat tuli. Ja värimaailmakin miellyttää. Tätä lankaa voisin ostaa varastoonkin. Kuviotkin olisin saanut kohdistettua, jos olisin ollut alkuun tarkkaavaisempi. Tilanteen huomattuani en viitsinyt enää purkaa ja aloittaa alusta, sillä eroa ei oikeastaan huomaa ellei oikein tarkkaan erehdy tutkimaan.

Ja lopuksi vielä jouluaiheinen kuva. Miltassia innostui kukkimaan, taisi joulufiilis iskeä sillekin kun sai tämmöisen kaverin seurakseen ikkunalaudalle.


Leppoisaa viikonloppua teille kaikille! Hmm. lukijoiden määrä on taas kasvanut. Kohta pitääkin alkaa suunnittelemaan sitä taannoin lupailemaani arvontaa...

4 kommenttia:

Simpura kirjoitti...

Kauniit sukat! Lepäilehän viikonloppu rauhassa :)

Neule-Kirppu kirjoitti...

Kauniin väriset sukat. Tuo lanka on mulle ihan uusi tuttavuus. Hauskaa viikonloppu!

Angelique71 kirjoitti...

Enpä tiennytkään että Pallasta saa pätkävärjättynä. Kauniit sukat joka tapauksessa!

Zelda kirjoitti...

Suloiset sukat ja upea tuo kukka:)