maanantai 21. marraskuuta 2011

Nyt loppui vieraskoreus!

Eilen tarkkailtiin pulujen puuhia parvekkeella siihen malliin, että oli parasta nostaa tuoli oven eteen katsomoksi.
Tänään olikin sitten jahdattu puluja oikein urakalla, sillä töistä palattuani löytyi puolet ikkunalaudan kukista ja lamppu lattialta/crosstrainerin päältä. Se siitä vieraskoreudesta sitten. Heh. Sitä vaan ihmettelen, miten ovat onnistuneet pudottamaan vain joka toisen kukan ikkunalaudalta ja jättämään loput nätisti paikoilleen???
Kuvassa näkyvä joulukaktus onneksi säästyi, sen ruukku olisi mennyt säpäleiksi, jos olisi tehnyt tuttavuutta ikkunan eteen parkkeeratun crosstrainerin kanssa. Onneksi joulukynttelikkö odottaa vielä kaapissa! Huh.

Vehkarassu pääsi korkeammalle turvaan kaktuksen kanssa, mutta näyttää vähän onnettomalta...Vai mitä sanotte?
Ja kaksi viatonta silmäparia tapittaa tuossa vieressä. Mitähän ihmettä niiden aamupalassa oikein oli... Ei me mitään tehty, ne pulut tuon teki! Mokomat höpönassut, eihän noin söpöille voi edes olla vihainen.

5 kommenttia:

Enya kirjoitti...

Suloiset kissakaverukset!

Mella kirjoitti...

Kissat on niin tohkeissaan linnuista,et alta pois havut ja männynkävyt=D

Virpi kirjoitti...

No niin. Olen unen tarpeessa, sillä kommentoin äsken Angeliquen blogiin sekä hänen, että tämän sinun kirjoituksesi.... Kuinka se onnistuu, sitä en kerro... Käyppä kurkkaamas.

Angelique71 kirjoitti...

Ja minä en toissapäivänä taas vaihteeksi päässyt ollenkaan kommentoimaan blogiasi, enkä jaksanut moneen kertaan yrittää. Tuo kuva kissoista ikkunoilla on kyllä yliveto. Ei ihme jos jäi Virpinkin unisiin ajatuksiin kummittelemaan ;)

KristiinaS kirjoitti...

Joo, ei ne koskaan mitään tee, ne on ne muut aina . . .hih.
Varsinainen lötköpötkylä tuossa ed. videossa. Luottavainen on kun uskaltaa vatsansa paljastaa noin pitkään.
Kyllä sulla on ollu kivat vieraat. Pian sulla on omatkin karvatassut;)